1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Samochód: MAN TGA
Witam, byliśmy dziś na bazie zobaczyć czy Manisko odpali bo od czwartku był nie ruszany, jak na razie przy -16 pali całkiem całkiem.Ojciec jak nie ma kursu z jajem to od dwóch tygodni wozi kukurydze ma jej do przywiezienia jakiej 500ton i do tego jakieś 200ton pszenicy.
Kilka fotek:
Cytuj:
Przez Środę Śląską chyba swojego czasu lataliście, bo kojarzę to auto z moich rejonów, teraz już go nie widzę . Niech kolejne kilometry lecą.
Latamy tędy do Kątów Wr. i dalej na A4 Kraków, co najmniej dwa razy w miesiącu.
PS.Czekam na jaką fotem może. Ojciec będzie dzisiaj wracał ale raczej w nocy .
Zakończyliśmy w środę przewóz kukurydzy więc trzeba umyć autko i naczep. Wczoraj właśnie to uczyniliśmy. W manie nic się nie zmieniło a jego przebieg wynoś 595319tys.
Kilka świeżych fotek.
Cytuj:
no i czerwone części lepiej by wyglądały w jednym kolorze.
Wiem wiem mi też ten czerwony się nie podoba, nie wiem co ten ojciec wykombinował ale będę mu teraz truł dupę żeby sportem zrobił je na niebiesko i może tą środkową część na atrapie w folie chrom jak na 5star przystało co wy na to?
A co do koloru wiece może jak ten niebieski się nazywa??
Cytuj:
Siemanko;)
Skąd wozicie qq i pszenice i gdzie rozładunek?
Kukurydzę i pszenice wozimy z rożnych miejsc tak do 150km od nas, szef tam szuka sprzedawców. Teraz aktualnie z Kotli. A to wszystko idzie do nas na fermę dla kur na pasze.
A to staruszek jeździ u kogoś
Sorry myślałem ,że własna działalność.
My teraz też inter carsa zakupiliśmy 45m3.
Chciałem założyc temat o Dafiku ale chyba nie:/
Koledze chyba chodzi czy rama w naczepie nie była spawana
Zdarzają sie takie rzcezy, my mamy i inter carsa i narazie nic nie widać ale słyszałem ,że wielton i bodex strasznie pękają:/
no i czerwone części lepiej by wyglądały w jednym kolorze.
Wiem wiem mi też ten czerwony się nie podoba, nie wiem co ten ojciec wykombinował ale będę mu teraz truł dupę żeby sportem zrobił je na niebiesko i może tą środkową część na atrapie w folie chrom jak na 5star przystało co wy na to?
A co do koloru wiece może jak ten niebieski się nazywa??
Jesli ten niebieski jest oryginalny to po VINie sprwadzisz kod lakieru
Widziany dziś pod Lidlem we Wschowie Sam koń wyjeżdżał chyba od str kurników w kierunku na Leszno, ja szedłem na zakupy bo długa przerwę miałem Pozdrówki
Cytuj:
Widziany dziś pod Lidlem we Wschowie Sam koń wyjeżdżał chyba od str kurników w kierunku na Leszno, ja szedłem na zakupy bo długa przerwę miałem Pozdrówki
Siemka, jak na razie man śmiga, tylko nie wie co u niego z przebiegiem ponieważ ojciec był przed świętami na wymianie tacho bo się zepsuło po wsadzeniu nowego wyskoczył nam przebieg 200tyś tam koleś mówił że wszystko dobrze sczytał i nie wie dlaczego tak jest. Ojciec mu powiedział zęby to zmienił bo przy sprzedaży nikt nie uwierzy w 200tys, ale nie pamiętał ile było dokładnie a było 599 a cofną mu do 560. I tak właśnie nasz odmłodniał o 40tys ale nie wiem czy on był prawdziwy to tato mówił że wrześnie jeździł u niemca w podwójnej.
Tyle miał jakieś 3 tygodnie temu.
Z takich mniej ważnych to wymieniliśmy lewą lampę bo była pęknięta i lała się woda.
Ostatnio zmieniony 26 kwie 2014, 14:01 przez maniektga480, łącznie zmieniany 1 raz.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 10 gości