Cytuj:
Nawet jakby miał kotły z 24-karatowego złota to i tak zostanie największą padaczką forum, dajcie spokój...
Mimo wszystko cieszy mnie fakt, że nigdy nie będzie taką padaczką jak ten Twój rupieć
Cytuj:
jaki rozmiar przednich kół ?
Tak jak napisał kolega Dajano, 355/50.
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Najlepsze jest to, że większość radzi, a u siebie nie robią
Jest taka opcja "Lubię to" ?
Brakuje mi nieraz tego na tym forum
Edit: Dafik lata pod lodówką teraz?
Cytuj:
Dziś o 17.30 Man widziany w okolicach Sochaczewa. Leciałeś ze Skierniewic właśnie w stronę Miasta. Ale co ty za naczepę ciągnąłeś. Bo z tego co mi się wydawało to chyba chłodnia. Szkoda że nie dałem rady zrobić zdięcia
. Auto w realu wygląda obłędnie
.
Cytuj:
Dziś rano kolo 10.30-11 widziałem na światłach w Pułtusku, leciał na Ostrołęke, w ostatniej chwili złapany
Świetnie się prezentuje
Tapnięte z SGS3
Cytuj:
Akurat wtedy to nie byłem ja, tylko tata. Daf stał u mechanika, a że trzeba było jechać na rozładunek, to tata pojechał moim Mańkiem.
Cytuj:
W sochaczewie są, żaden nie wpadnie.
Jestem teraz u Ciebie praktycznie codziennie albo co drugi dzień
Cytuj:
Man jak zawsze piękny
Ta chłodnia juź na stałe czy to jakaś chwilowa opcja,jaki to masz przebieg na teraz ?
Miał być tylko pojedynczy strzał, ale tak się wszystko ułożyło, że teraz ja ganiam z tą chłodnią
Przebieg uzupełnię, bo nie pamiętam.
Cytuj:
Zgadza się, często tam bywam teraz, więc możesz podbić na pogawędkę któregoś dnia
Cytuj:
Stał chyba 4 w kolejce na rondzie w Górze Kalwarii w czwartek jakoś koło 21
Cytuj:
widziany w Piątek w Piasecznie . . od razu w lusterku poznałem prezentuje się pięknie . . pzdr
Potwierdzam jedno i drugie, dzięki
Cytuj:
20min temu dawałem ci długimi w koniach przed grojcem, jechales chyba z pasażerka.
Czym jechałeś? Niestety nie zwróciłem uwagi. Jechałem z moją kobietką
Naczepa nie jest nasza, jest chwilowo dzierżawiona od spedycji. Być może niedługo nabędziemy coś na własność.
Jest to Kogel z 2007 roku. Napisy Equusa oczywiście nieaktualne