Miałem do czynienia z ta firmą,na początku wrażenie pozytywne ale tylko na początku,po zamieszczeniu na ich stronie na fb nie pochlebnego komentarza z opisem sytuacji jaka miała miejsce firma umieściła na swojej stronie zlecenie transportowe z pełnymi danymi klienta numerem dowodu adresem i telefonem mimo że nie wyraziłem zgody na publikację danych osobowych. Tym już zajmuję sie policja.Sprawa wyglądała następująco;Poszukiwałem firmy której mógłbym zlecić przewiezienie domku holenderskiego o wymiarach ponad normatywnych.Znalazłem focus truck zapoznałem sie z ofertą którą zamieszczam poniżej i udałem sie do firmy w celu omówienia szczegółów ,pan w firmie stwierdził że nie ma problemu mogą podjąć sie tego,wytłumaczyłem o co chodzi NIC NAWET SŁOWEM PRACOWNIK NIE POWIEDZIAŁ ŻE JA OSOBIŚCIE MUSZĘ ZAJĄĆ SIĘ ZAŁADUNKIEM I ROZŁADUNKIEM ZLECENIA.W wystawionym na widok publiczny zleceniu transportowym wyraźnie widnieje załadunek-rozładunek i nigdzie tam nie jest napisane że to klient ma sie tym zająć.Skoro wynajmuje do tego profesjonalistów to mam prawo oczekiwać i byłem tego pewny że tak jest że zajmą się wszystkim gdyż mają odpowiedni sprzęt i doświadczony personel którego ja nie mam,otóż NIE do załadunku musiałem opłacić ludzi z wioski którzy załadowali tej firmie domek na niskopodwoziówkę a na miejscu rozładunku też musiałem w środku nocy wydzwaniać ludzi aby pomogli mi go rozładować.Przy podpisywaniu umowy nikt o tym nie wspomniał,prosiłem też aby ktoś z firmy przyjechał na miejsce rozładunku i obejrzał czy da radę tam wjechać.W końcu po kilku awanturach przez telefon przyjechał kierowca obejrzał miejsce i stwierdził że weźmie najazdy zz firmy i da radę,jakież było moje zdziwienie gdy o godzinie 21.30 zadzwoniono do mnie z firmy że kierowca tam nie wjedzie i żebym załatwiał jakiś traktor.FOCUS TRUCK ZAPEWNE BĘDZIECIE TO CZYTAĆ I NIE PISZĘ TEGO TU POWODU BŁAHOSTKI,PISZĘ TO ABY OSTRZEC INNYCH PRZED WAMI.SĄ TU LUDZIE KTÓRZY SIE TYM ZAJMUJĄ.ZROBILIŚCIE MNIE W KONIA I JESZCZE SIĘ BEZCZELNIE ŚMIEJECIE.PISALIŚCIE MI NA FACEBOOKU CO DO TEGO MA POLICJA,SKORO MACIE TAKICH PRAWNIKÓW KTÓRYMI MNIE STRASZYCIE TO ZAPYTAJCIE ICH CO GROZI ZA ZŁAMANIE USTAWY O OCHRONIE DANYCH OSOBOWYCH POWINNI TO WIEDZIEĆ TO JUŻ SPRAWA KARNA KTÓRĄ ZGŁOSIŁEM.OGÓLNIE MÓWIĄC FIRMA NIE GODNA POLECENIA I KAŻDEMU KTO BĘDZIE SZUKAŁ TAKIEGO TRANSPORTU Z CZYSTYM SUMIENIEM ODRADZĘ.ŻAŁUJE TYLKO ŻE WCZEŚNIEJ NIE ZAPOZNAŁEM SIĘ Z OPINIAMI W INTERNECIE NA WASZ TEMAT.
http://www.focustruck.pl - transport ponadgabarytowy
W Focus Truck zajmujemy się również relokacjami zakładów produkcyjnych i transportem ładunków nieprzygotowanych wyjściowo do przewozu i wymagających np. indywidualnego dostosowania naczep do ich przewozu.
Transport zbiorników? Stworzenie leżni umozliwiających transport zbiorników? Nie ma problemu! W Focus Truck kompleksowo rozwiązujęmy zagadnienia transportowe również wykorzystując nasz własny warsztat. Budując podstawy umożliwiające transport zbiornków czy transport jachtów.
Naszym atutem jest kompleksowość obsługi. Każdy Klient może liczyć na indywidualne podejście do realizacji zlecanej nam usługi przewozowej; od wstępnej konsultacji, przez złożenie zamówienia, organizację niezbędnych zezwoleń, załadunek, transport i pilotaż przewożonego ładunku aż do bezpiecznego rozładunku w miejscu przeznaczenia.
W Focus Truck transport ponadgabarytowy jest nie tylko naszą pracą, ale również naszą pasją. Nasz zespół tworzą ludzie młodzi, dynamiczni, dysponujący odpowiednim doświadczeniem. Do wykonania każdego zadania podchodzimy profesjonalnie,
ale i z pasją!