Cytuj:
Bardzo ładny MANiek, plus że automat i jak robota pasowna to nic tylko pogratulować
napisz coś więcej nt. wyposażenia i o naczepie.
Cóż, tak jak pisałem, standard. eev, automat, klimatronik, lodówka, podłokietniki, wspomaganie ruszania pod góre, dwa lozka, halogeny, doswietlanie zakretow, swiatla dzienne i jeszcze takie tam pierdoły
Brakuje jedynie retardera
W naczepie też standard, skrzynka, code xl, multilock. Szału nie ma, dupy nie urywa, staniki nie latają :v
Cytuj:
Witam co do myjni to na Delcie to ostatnio obniżyli loty .Ale w naszym rejonie niema dużego wyboru niema Chebzie były HPR ale to ręczna .Gliwice na okrężnej, ale jak się Rabeniki zjadą to tez kicha
ale myją dość sumiennie . Podobno coś w Zabrzu jest ale nie wiem gdzie. Pozostaje wiaderko szczotka hydronetka i dużo czasu
Jak by co to samego konia umyjesz w Bielszowicach na myjni bezdotykowej obok Lidla , jest stanowisko bez zadaszenia ok 10- 15 zl i kon umyty sprawdzone FH w globie wchodzi to manik da rade. A co do sprzętu to ładny fajnie ze wszystko w kolorze . Ten drugi TGX tez wasz? , macie już kierowcę na niego ,pytam z ciekawości OCZYWIŚCIE
No strasznie, jakbym nie przypilnował to dalej byłby brudny, gościu go musiał 5 razy myć zanim zapłaciłem. Jeszcze jest w świętochłowicach ta myjnia cystern, ruch mają, ale nie wiem czy plandeke umyje.Ta, ojro six też nasz, kierowca jest, ja doszedłem o firmy, a tamtego dostał stary szofer
Przyjęć nie ma, są tylko dwa zestawy