Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Samochód: MAN TGX
Witam panowie. Mam pytanie jak to jest w EPO. Chodzi mi o place jak jest ze zjazdami ogolnie jak spedytorzy. Kiedys pytalem w Epo o prace ale nie bylo miejsc wtedy i w miedzy czasie znalazlem jakas prace. dodam ze jestem z okolic Tych i mam roczne doswiadczenie jako kierowca po BG-RO-HU-i w druga strone az po ES i Portugalie. Z gory dziekuje za odpowiedzi.
Pozdrawiam Kris
GG: 5066954
Samochód: Renault
Cytuj:
A tak mniej więcej ile się jezdzi w podwójnej? I potem auto dostaje się na stałe czy nie?
Jak się ma doświadczenie, to po kilku kursach w podwójnej zaczyna się jeździć w pojedynczej.
Co do swojego auta, to zależy jak się trafi. Można dostać od ręki, a niekiedy trzeba czekać dwa miesiące.
Teraz nie ma różnicy czy stare auto, czy nowe. I tak 99% pojazdów jest nowych, lub maksymalnie 3 letnie.
GG: 8679243
Cytuj:
W tej chwili jest komplet. Trzeba pytać za miesiąc jak następne auta przyjdą. Co do doświadczenia, to chyba zmieni się polityka i będziemy zatrudniać tylko po świeżo ukończonym kursie.
Teraz jest kilka osób z zerowym doświadczeniem (oczywiście na podwójną obsadę) i same pozytywy zbierają.
I jak kolego z tymi zatrudnieniami jest, bd. brać "świerzaków" ?
GG: 5066954
Nie siedzę tutaj cały czas. Jak ktoś jest zainteresowany, to sam musi wychwycić ten moment.
Nie będę tutaj dawał ogłoszeń o pracę, bo nie o to chodzi. Mogę jedynie poinformować jaka jest sytuacja obecna. A w tej chwili jest sytuacja taka, że jest miejsce dla dwóch kierowców z doświadczeniem na międzynarodówce na terenie całej EU.
Mam pytanko odnośnie pracy w Epo.Na jak długo się wyjeżdża i ile się ma wolnego po zjeździe?
P.S. czy w Epo nawet auta , które śmigają w podwójnej mają niską kabinę?
Dzięki za odpowiedź.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 58 gości