1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Czołem! Korzystając z sytuacji, że będziemy piaskować i malować ramę w Volvo chciałbym się doradzić odnośnie nieoryginalnego zbiornika paliwa. Jest on podrapany i przydałoby się go odświeżyć i zastanawiam się nad pomalowaniem go na biało, a opaski na bordowo? Co Wy na to?
Moim zdaniem lepiej by wyglądał zbiornik w kolor bordowy, zgrywałby się z dołem kabiny, a opaski na biało. Nie będzie też tak widać syfu który się zbiera w czasie jazdy np. po deszczu czy w zimę
_________________ TIR-SERWIS SOCHACZEW
Naprawa samochodów ciężarowych wszystkich marek Masz problem Renault lub Volvem z którym nie radzi sobie ASO. Zapraszam!! Mobilny serwis w całej UE|Serwis ADBLUE NAPRAWY POWYPADKOWE, PROSTOWANIE RAM!! tel:+48 731-542-832/+48 664-622-456https://www.facebook.com/LKWSERWIS
Mijaliśmy się wczoraj (11.08) ok. 12:10 na drodze 238 między Warlubiem a Osie. Mniej więcej na wysokości krzyżówki na Lipinki i Jeżewo. Jechałem ciemnoniebieskim Peugotem Partnerem z czarną tabliczką Krzysiek. Nie wołałem na radiu bo Volvo szło jak perszing więc szybko by się zasięg urwał Ładnie się prezentuje
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 11 gości