Cytuj:
MechanikSochaczew akurat tego typu auta tam są niczym nadzwyczajnym, oraz całkiem nowe scanie w wersji Torpedo czy egzotyki Torpedo Longline czy też Rki z wydłużaną kabiną niż standardowa celem tuningu budowane od podstaw przez Vlastuin Truckopbouw oraz inne firmy zajmujące się przeróbkami wnętrz. Tam jest to normalne. A to o co mi chodzi to tylko fakt że sięgnął po nie polak nie jestem sam w twierdzeniu że polak lubi błyskotki, ktoś wspominał o dafie ex Hovotrans/HCN na naszych krajowych tablicach i również na celu było stwierdzenie że po co się trudzić wydawać pieniądze każdą złotówkę w utrzymanie i zrobienie czegoś samemu tak jak się podoba, tylko kupienie z zachodów w pół lub w całości zrobione auto do poprawek i pokazywanie się na zlotach. Oczywiście każdy może kupić sobie auto i pokazywać na zlotach ale po co ciężkie pieniądze wydawać na utrzymanie auta w dobrym stanie oraz jego przyozdobienie jak można nic nie robić tylko jeździć i sie cieszyć bo nie wydałem na nic więcej bo mam zrobione przez kogoś.
Ale może mam inny tok myślenia i większość nie zrozumie tego do czego dążę.
Więc skończę temat bo to takie odgrzewanie i przyłączanie sie do wątku a nie opinie na temat zlotu.
Cytuj:
Spojlery wyższych stawek nie dadzą ani nie zatankują za ciebie do zbiornika więc nie wiem po co spinacie o nie tak zwieracze akurat to mi wisi czy założył bym je na początku czy za 10 lat nie śpieszy mi się z niczym. Wszystko ma swój czas a spojlery to tylko pare śrubek odkręcenia od sąsiada na parkingu i gotowe.
Na prawdę , gdyby wszystko od spojlerów to nawet z kartonu a bym wam powycinał i założył na gałęzi przykręconej do auta jeśli to was by ucieszyło.
Masz trochę przecinków i kropek bo chyba ci się skończyły ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ……………………….
Wiesz gdzie masz problem ? Masz zajebisty, polaczkowaty ból dupy, że oni mają a ty nie. Jakby ktoś Ci dał takiego mana to byś się poszczał w majty. Ale że robota chujowa w podlasiu i nie stać na 3 spoilerki na krzyż (bo spoilerek nie zarobi na siebie) to jedzie jak po burej suce, żeby nikt się nie poczuł lepszy. Każdy ma mieć równie chujowo jak on. Najlepiej, żeby każdy jeździł za tak samo chujowe stawki i nic nie robił przy samochodzie. Wtedy będzie sprawiedliwie.