Siemanko!
Dawno nie było nic z mojej strony. Po problemach z Picturepush-em nie miałem na tyle czasu, żeby ogarnąć fotki na nowo. Dziś udało mi się to zrobić i w ramach przypomnienia autek zrobiłem zestawienie wszystkich podstawowych danych i kolejno przemian aut z opisem i zdjęciami
Mam nadzieję, że jeszcze do końca o nich nie zapomnieliście.
(Chciałem zedytować pierwszy post, ale nie mam przy nim opcji "edytuj"
)
1.
Marka: Renault
Model: Magnum AE
Rok produkcji: 1991r.
Moc: 380
Silnik: Berliet
Przebieg: 2 560 000km
Wyposażenie: el.szyby, el.lusterka, el.rolety, webasto, klimatyzacja, pneumatyczny fotel kierowcy, radio, cb, hamulec ręczny naczepowy
Naczepa: Ackerman Fruehauf
Rok produkcji: 1991r.
Rodzaj zabudowy: Plandeka
Zdjęcia:
• Wygląd po sprowadzeniu z Belgii
• Pierwsze zmiany - Montaż halogenów i przeciwmgielnych w zderzaku, pierwsze oświetlenie, odświeżenie felg, nowe burty, nowe drzwi w naczepie, zabudowa tyłu naczepy
• Piaskowanie i malowanie ramy, felg, montaż zderzaka, malowanie elementów karoserii
• Kolejne zmiany to montaż oświetlenia i przemalowanie maski na srebrno
• Parę lat później przyszedł czas na odświeżenie ramy i zbiornika
• Na tylnej ścianie pojawiły się już oznaki rdzy, więc została zakonserwowana i pomalowana
2.
Model: Magnum Integral
Rok produkcji: 12/1999r.
Moc: 430
Silnik: Mack
Przebieg: 1 262 000km
Wyposażenie: el.szyby, el.lusterka, el.rolety, webasto, klimatyzacja, pneumatyczny fotel kierowcy, obracany fotel pasażera, radio, cb, hamulec ręczny naczepowy, szyberdach, wykończenie w brązie
Naczepa: Zremb Wrocław
Rok produkcji: 2001r.
Rodzaj zabudowy: Plandeka
Zdjęcia:
• Wygląd w dniu zakupu
• Po kupnie zostały ściągnięte żółte pasy
• Kolejna zmiana to malowanie całego dołu auta, piaskowanie i malowanie felg, przeróbka oraz malowanie paleciary, malowanie burt oraz montowanie pierwszego oświetlenia
• Oklejenie auta i montaż kołpaków
• Kolejną rzeczą do auta były firanki wraz z pokrowcem na łóżko i pokrowcami na siedzenia
• Montaż kolejnego oświetlenia
• Montaż kangura Trux
• Zmiana dekli przedniej osi z plastikowych na alu
• Założenie eko skóry na podłogę
• Kompleksowa renowacja naczepy: całość wyczyszczona i pomalowana, nowe lampy, nowe hamulce itd.
3.
Model: Magnum E-Tech
Rok produkcji: 2004r.
Moc: 480
Silnik: Mack
Przebieg: 1 125 000km
Wyposażenie: el.szyby, el.lusterka, el.rolety, webasto, klimatyzacja, pneumatyczny fotel kierowcy, obracany fotel pasażera, radio cd, cb, lodówka, klimatyzacja postojowa
Naczepa: Zremb Wrocław
Rok produkcji: 2002r.
Rodzaj zabudowy: Firanka
Zdjęcia:
• Zdjęcia podczas kupna zestawu
• Zaraz po kupnie ciągnik został rozebrany do malowania, zostały kupione nowe opony, kołpaki na tył i dekle alu na przód, oraz zostały pomalowane napisy
• Kilka lat później kolejne zmiany. Tym razem malowane były felgi, paleciara i skrzynki w naczepie. W ciągniku malowany był kangur, zderzak i zostały zamontowane nowe, diodowe okrągłe lampy i obrysówki
4.
Model: Magnum Dxi
Rok produkcji: 2005r.
Moc: 480
Silnik: Volvo
Przebieg: 1 220 000km
Wyposażenie: el.szyby, el.lusterka, el.rolety, webasto, klimatyzacja, pneumatyczny fotel kierowcy, obracany fotel pasażera, radio cd, cb, lodówka, klimatyzacja postojowa
Naczepa: Zremb Primbox
Rok produkcji: 2008r.
Rodzaj zabudowy: Firanka
Zdjęcia:
• Zdjęcia z kupna zestawu
• Po kupnie auto zostało rozebrane do malowania i wymienione zostały tarcze hamulcowe oraz opony
• Kupione zostały nowe, firmowe pasy, klamry i narożniki
• Kilka aktualnych zdjęć zestawu