Cytuj:
Nie stałeś wczoraj wieczorem w Wieluniu, pod sklepem?
P.S.
Nieźle zaparkowałeś
Pod Żabką na Głowackiego? ok. godziny 22 to byłem ja
. Faktycznie to podjechałem pod DaGrasso po pizzę Musiałem czekać do 22 aż zakaz minie bo na wylocie w stronę Wrocławia ITD stało.
Cytuj:
Barmanek, tak zerkam sobie na stronie, ktora podales:
http://www.brat-kul.pl i nie widze nic do Actrosa MP3. Nie wiesz, czy wykonuja tez cos na zamowienie, czy dostepny jest tylko i wylacznie towar widoczny na sklepie?
A podloge kupiles zwyczajnie na allegro, z tej eko skory? Ja w swoim obszywalem dywanik fabryczny sztuczna skora, jednak teraz zmieniam auto na inne i bede mial plaska podloge, mysle o zakupie czegos na cala podloge, tylko nie wiem jak jakosc materialu tych dywanikow "z allegro".
Poza tym przyjemny samochodzik i powodzenia w pracy, no i do zobaczenia na drodze heh.
Proponuję przedzwonić do gościa i zapytać się dokładnie
on z pewnością udzieli konkretnych informacji, bo nie chcę tworzyć bajek i przypuszczeń. Tak, dywaniki z eco-skóry, od gościa co handluje przy DK50 w Konie. Prowadzi też aukcje na allegro, więc można się zaopatrzyć drogą internetową. Dziękuję bardzo i wzajemnie szczęśliwych wyjazdów i powrotów, może uda się zobaczyć na drodze czy parkingu.
PS. Na chwilę obecną nic z dywanikami się nie dzieje, przyjemnie to wygląda i pod nóżkami miękko
o jakości można porozmawiać z jakiś czas czy coś się zacznie wycierać, pruć czy nie