Cytuj:
o 17.20 twój Ojciec/Kierowca jechał przez sochaczew....
Wyjeżdżałem ze statoila, miałem dawać za tobą, ale widzę łysego gościa to odpuściłem.
Kierowca mnie zastępował, ja siedziałem w domku kilka dni
Cytuj:
Widziany dzis na samej końcówce Autostradowej Obwodnicy Wrocławia
Na żywo naprawde wyglada kozacko i robi wrażenie. Oby tak dalej
Dzięki
Cytuj:
Widziany dzisiaj w Sochaczewie koło godziny 13:20 na ulicy 600-lecia.
W tygodniu przejeżdżam praktycznie codziennie przez Sochaczew. Tego dnia byłem akurat na myjni coolboxów.
Cytuj:
Dziś widziany też na Wrocku jak wyjeżdzałeś z Mokronosu, dość nerwowo i ze złą miną
Darłem się na CB, ale cisza przeokrutna....
Manik piękny, bardzo zadbany
Trochę zdenerwowali mnie na rozładunku, ale kobietę miałem przy sobie więc nie było tragedii
CB mam praktycznie cały czas wyłączone
Cytuj:
Gdzieś się naczepkę przytarło prawym bokiem..
Dwa tygodnie temu jedliśmy z moją kobietką obiad w knajpie koło Mielca, po powrocie do samochodu podszedł do mnie kierowca stojącej obok mnie solówki i z uśmiechem na twarzy powiedział, że rozpieprzył mi naczepe. Mi niestety nie było do śmiechu tak jak jemu, ale cóż. Cofał na prawe lustro i nie widzial.
Aktualnie naczepa jest już w naprawie, teraz ciągam Schmitzke. Nie wiem czy będę miał ją na stałe czy dostanę jeszcze inną czy też wróci tamta, czekam na decyzje.
W sobotę doszły dwa pomarańczowe punkty świetlne, w planach są kolejne. Doszły też nowe ramki na rejestracje, których na zdjęciu niestety nie widać.
W najbliższym czasie w planach jest pomalowanie felg w ciągniku, tylko nie mogę się zdecydować na jaki kolor: niebieskie + białe czy srebrne ranty. W grę wchodził też czarny mat, ale stwierdziłem, że do niczego nie będzie pasował, więc odpada.
Na razie tyle, pozdrawiam