Cytuj:
Cytuj:
Aktualnie pracuję w poczcie, ogólnie nie polecam tej firmy w kwestii zarobków, wypłata ok. 1600zł
Ostatnio nawet myślałem że coś dadzą nadgodziny i dziennie pracowałem po ok. 10h i jak zobaczyłem wypłatę to się zdziwiłem bo była taka sama jakbym pracował dużo mniej.
Papierów jest bardzo dużo, na byle co to papier, już mam parę teczek założonych
Jakieś pół roku byle doświadczenia troche mieć i podziękuję tej firmie.
1 - Musisz być dobrym szoferem skoro dostajesz tylko podstawe bez premii.
2 -Nadgodziny wypłacane co kwartał więc snij dalej.
3 -To że masz plany tras krok po kroku co masz robić to chyba powinieneś sie cieszyć
Cytuj:
Na zestawy sa obstawieni starzy wyjadacze bo tam masz duże oszczedności.
Ja natomiast brzydzę się oszustwa i wolę zmienić firmę niż kombinować z paliwem
I co niby robią ci starzy wyjadacze z tym paliwem skoro wszystkie auta maja GPS i Sondy ?
1- Większość tam tyle zarabia i co najgorsze nawet Ci pracujący kilka lat, jakbyś powiedział mi swoje nazwisko to mógłbym napisać czemu np. dostajesz premię co miesiąc a nie co 3.
2- Wypłacane co kwartał ale odgórnie jest ustalone aby nie dać tych nadgodzin, walną 2 razy dyżur a potem zamienią to na dzień wolny i już po nadgodzinach.
3- Gpsy i sondy to nowość, ale nikt się nie brudzi z paliwem....
Ja poszedłem tam tylko złapać trochę doświadczenia, atmosfera w pracy jest miła ale niestety taka praca to wegetacja. W porównaniu do obecnej pracy to szkoda nawet wspominać o poczcie.
Cytuj:
Hej mam takie pytanie z czystej ciekawości, jako że pracuje w nocy bardzo często widzę te solówki Iveco jeżdżące, co oni po nocnych liniach jeżdżą solówkami z tymi małymi kabiami?
Ja tak jeździłem ale ja to mam przynajmniej łózko rozkładane, a oni to tam widzę goło i wesoło.
Śpią w hotelach na oddziałach jak nie da się obrócić, jak się da to normalnie wracają codziennie do domu.