PrzemoBTC, nie miedzy Norymberga, a Regensburgiem na landach na zadupiu.
Marecki, ilosc pomalowanych elementow tez.
Ogolnie auto swietne i do jazdy i fajnie wyglada, nie wiem jak to bedzie, przy dobrych wiatrach zostaje, przy gorszych oddam.
W kazdym razie poki co jezdze.
Sible, no mercedes ma fabryczne 2 anteny jak mowisz, jednak do CB nie zbyt sie ona nadaje, wiec jest 3'cia dodatkowo do CB. Takze jedna fabryczne jest aktualnie do niczego nie podlaczona.
A ja sie przed chwila zaladowalem i czekam do wieczora. O 20 startuje z Metz i jade do Swinoujscia. Jakby ktos cos, to jade tutaj do gory na Achen, Dortmund do A2, gorny ring, A11 i do Swinoujscia. Rozladunek w piatek rano i pusto na baze. Tutaj wlasnie stoje i stad pisze.
Swoja droga przy tym ladunku zobaczylem, ze jednak nie ma tego zlego, co by na dobre nie wyszlo. Zbiornik wazy 19t, podparty moze byc tylko z przodu i z tylu i naczepa wygiela sie jak banan. To i tak duzo lepiej jak moja poprzednia, gdzie by juz pewnie dawno wpadl w podloge, ale nie umywa sie do kronki w bialym MP3. Samochodu byloby szkoda, ale naczepe chetnie wymienie, bo ladna miska jest nie daje jak to mowia. Na krone czolg wjedzie i rowna jak stol. A z przepinka jest problem bodajze, ze wzgledu na zezwolenia na gabaryt.