1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Samochód: Fiat Ducato
Ja akurat z Bieganowa, mieszkam w bloku obok którego skręcałeś w lewo jadąc na firme, miejscówę mam dobrą bo z okna widzę każde auto jadące na firmę, a przy okazji zerkam czy nikt nie kręci się przy tym kiperku co go napewno widziałeś bo stoi na drodze. Jak będziesz wybierał się w moje strony to daj znać, może akurat dłuższa pauza wyjdzie Ci to się na jakieś piwko zgadamy
Ja akurat z Bieganowa, mieszkam w bloku obok którego skręcałeś w lewo jadąc na firme, miejscówę mam dobrą bo z okna widzę każde auto jadące na firmę, a przy okazji zerkam czy nikt nie kręci się przy tym kiperku co go napewno widziałeś bo stoi na drodze. Jak będziesz wybierał się w moje strony to daj znać, może akurat dłuższa pauza wyjdzie Ci to się na jakieś piwko zgadamy
Mówisz o tym lekko podniesionym marki Mega co to blokuje przejazd? będę pisał na pewno. Dzisiaj stałem tam 3 godziny bo się cieć źle wyraził na temat awizacji i pani w biurze nie chciała mnie wpuścić na plac...
Samochód: Fiat Ducato
Mówię dokładnie o tym samym żelastwie o ktorym piszesz ;P 3 godzinki to jeszcze nie jest źle, stać pod warszawą w czwartek a załadować się we wtorek to co innego. Czyli wyszło na to, że trzeba było kręcić pauzę w Cybince i czteropak strzeliłby
To ja zdzieram gardło przez CB, a Ty pewnie jak zwykle miałeś wyłączone radyjo...
Dzisiaj chwilkę przed 8 między mostem Rędzińskim, a zjazdem na Poznań
To ja zdzieram gardło przez CB, a Ty pewnie jak zwykle miałeś wyłączone radyjo...
Dzisiaj chwilkę przed 8 między mostem Rędzińskim, a zjazdem na Poznań
W sumie to tak pewnie było. Chyba musze znowu nauczyć się jeździć z włączonym radiem
To tak jeszcze ze żniw jedna fota
Jak to mówią dzwon podstawą tuningu. Nalewka w tym przypadku zrobiła robotę. Kompletny błotnik z tyłu, po poszukiwaniach sertplasta kupiłem lampę Vignal czyli ori a że ori chlapacz się unicestwił no to trzeba założyć tuningowe z Sudera
Takie chlapacałki paniedziejku, to bym na przodzie pod zderzakiem widział
A soo takie, jeno z nazwą drugiej zakały drogowej Jefeko ?
Jakbyś mógł zapodaj mnie ich wymiary i rozstaw śrub
Ha i widzisz, to trzeba mieć talent, rozjobać nadkola, a lampe oszczędzić
_________________ STRALIS
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
Bo psuć trzeba potrafić praktyka mnie nauczyła że lampę przekręcić trzeba do tej rury a nie plastiku. Nadkola biorę w jakimś sklepie na necie bo taniej wychodzi B-) chłopaki dla mnie infolinie stworzyli już nie pytają kto tylko ile sztuk
_________________ GG 4476957
Żyj długo, intensywnie i wiecznie podążaj za własnym sercem !
GG: 42205471
Ja bym widział ten grill w czarnym kolorze, lusterka tak samo. Do tego lampy z czarnym wkładem i będzie rewelacja. Ale ja wszystko bym na czarno malował...
_________________ Van Doorne's Automobiel Fabriek.
Co by nie było, że mówię o tuningach a nic się nie dzieje. Foty jeszcze gorące.
Za tydzień jak auto zjedzie bo te obudowy leżały tydzień a i tak auto nie zjechało srebrny grill przestanie być srebrny
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 6 gości