Zacznę od końca i troche dziwi mnie tak spory ruch przez ostatnie pare dni wstecz:
szymon87
Z większej perspektywy będzie ciężko bo 2.20 szerokości ma płyta a pokój mam troche szerszy więc stojąc przy ścianie ledwo sie łapie w obiektyw aparatu. A dwa nie wisi nigdzie, a stoi na podłodze i to będzie tylna ściana za łóżkiem , cierpię na chorobę krzywego wlotu powietrza. Bajzel zna te klimaty i wie o co biega.
Bajzel
Wszystko wina foto gdybym ziemniakiem nie robił mniej by było do wyjaśniania. I jak wyżej tylna ściana za łóżkiem. Ale nie jest jeszcze skończone brakuje detali
KuhnNagel
Kto uznaje za asa to uznaje ale marna fota jest więc pokazać mogę ale mówię i zaznaczam do oryginału brakuje dużo.
A z kolejnych informacji żeby nie było że mówię coś czego nie robię szafki z tyłu do końca tygodnia lub dwóch już przestaną być obiektem szydery bo będą przerobione , Fakt nie popisałem sie wtedy czego żałuje jeden detal by był inny i mniej do tuszowania zbrodni.
A i jeszcze coś co nie było mówione również fotka
A tak z pozostałych informacji czysto teoretycznych opłaca się ściągać z zachodu używany kangur do mańka w sensie tą osłone czołową truxa czy poszukać trochę i znaleźć kogoś kto by go zrobił mniejszym kosztem . Tylko się pytam oraz ile mniej więcej by to wyniosło w porównaniu np. ze zderzakiem jak szymon co tam podziałałeś i na dniach będzie błyszczał .