Cytuj:
A co to za rozjobany robur stoi na schellce koło intera w DOL-u
Nie pamiętam, żebym pozwolenie na parking podpisywał
Drugie auto postawiłeś pod DSV? Czy przepinka
W DOL-u to on stał tydzień temu - teraz stoi w Długołęce - jeździ nim kierowca z Oleśnicy
Tak, drugie auto puściłem pod DSV - ciąga megę z '06r odebraną świeżo po obsłudze.
Cytuj:
Chyba jednak przepinka - w czwartek (25.09) widziany a nawet wyprzedzany zaraz za Orlenem przy A6 (pierwszy Orlen od Kołbaskowa w stronę Szczecina). Wyjeżdżałeś o 23:00, na pompie był również radiowóz i chyba ITD - czyżby kontrola?
Leciałem jedną z tych trzech gruszek.
Nie, nie była to kontrola - chyba, że Kierowca mi nie zgłosił
Cytuj:
Mihu, daj jakiegoś aktuala, jak tam Czwórka? Jak te szafeczki w Rce?
O aktualu coś pomyślimy. Szafki w R'ce póki co wstrzymane - końcówka roku to zawsze mnóstwo wydatków.
Co do 114 to póki co jeździ - wizualnie zrobiłem tylko malowanie felg, zbiorników i ramy - pozostały plastiki - malowanie i podmiana tych, które są obłupane, pęknięte, itd. - dalej prostowanie zawiasu dolnej atrapy - jest wygięty i całość wygląda słabo i malowanie zderzaka.
Wizualnie więc auto szału nie robi - miałem ją robić na gotowo, ale klient zaczął się mocno dopominać o auto i trzeba było auto puścić do roboty.
Co mogę powiedzieć - mechanicznie ogarnięta - to najważniejsze. Jeździ, zarabia, spalanie po kraju z megą mieści się w 29l - za te pieniądze nie ma tragedii. Pozostaje mi ją ogarnąć od strony wizualnej, ale najpierw niech trochę zarobi
PS. Jak ktoś mówi, że Actros (nawet 410) jest słaby to polecam Scaniowskie 380 - po płaskim rozpędza się ok, ale wzniesienia to najchętniej pokonywałaby na wstecznym