szkoda ze bedzie takich juz coraz mniej bo skonczyli je produkowac czytalem o niej artykuł w trailerze i powiem ze jest dobra jak na polskie warunki.slyszalem ze byla w szwecji na pokazie ale to ją chyba ristima pojechal ten to ma ciezarówki{masakra> :o
_________________ Wiele Dróg Wiele Myśli Daj Bóg żebym był w tym miejscu Gdzie mam być
Prawdę mówiąc to ta scania T Migrex coraz mniej mi się podoba. Przydały by sie jakieś zmiany, a mówiąc o zmianach mam tu na mysli zmianę malowania ciągnika. Nie podobają mi sie cieżarówki kolorowe jak książka z bajkami dla dzieci. To wygląda mało poważnie.
Fotek nie mam, ale właściciel na zlocie powiedział ze ma i Volva a ile ma wszystkich sztuk to nie wiem. Ta Scakanka z dzióbkiem to już się nam oklepała jej kolorystyka i fason, ale takie malowidła nie są tanie było by jej malowanie bez celowe. Czekamy na nowe cacka,,MIGREXU”.
Napewno sie pojawią i będzie to scania T, zółte, czarne i srebrne topline tak jak w zeszłym roku Prawde mówiąc nie chce mi sie drugi raz ogladac tych samych wozów,
Do Opola pojade bo licze ze pojawi sie tam daf Leitgebera i jeszcze pare innych wozików, Ci co mają zamiar pokazac sie wozami tymi co w zeszłym roku nie powinni byc wogóle wpuszczani zwłaszcza czarny international
Zgadzam się z Tobą Trucki z pod "Patelek" są najczęściej w wielu miejscach uszkodzone.Mam na mysli odpryski lakieru na kabinie od kamyków. A tej Scani tym bardziej szkoda Ale wcześniej chyba jeździła pod "beczką" i wyglądała dużo lepiej
_________________ BTC-Najlepsze Polskie forum o ciężarówkach http://www.btcforum.tk
inne fora są .....
Denis gdzie dokładnie ją widziałeś??? Musiał tam pauzować i już dziś rano widziałem go w Lublińcu jak do szkoły pomykałem. Leciał w strone Cze-wy Gratulacje pięknych fotek
Koledzy powiedzcie mi.. ile Migreks ma Scani po tuningu?? Widziałem we Włoszech tą długą Scanie z ryjem też po unigu miała wielgachny napis swojej firmy a pomalowana była na czerwowo czarno...
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość