Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
A jak z płatnościami? Poprawiła się terminowość i ich wysokość? Dalej można odstać po kilka dni czekając na załadunek? Bo zastanawiam się nad powrotem do nich.
Kierowców to Omega potrzebuje zawsze i wciąż.
Bo na placu stoją samochody i nie ma komu jeździć. A biorą każdego, kto tylko chce przyjść i jeździć. Nawet zauważyłem, że prezes "spuścił z tonu" w kwestii ozdabiania samochodów, bo już pojawiają się egzemplarze z malowanymi obudowami luster, dodatkowymi światłami, itp. Po prostu niebywałe. A za czasów, gdy u nich jeździłem było to wręcz nie do pomyślenia.
Kierowców to Omega potrzebuje zawsze i wciąż.
...bo już pojawiają się egzemplarze z malowanymi obudowami luster, dodatkowymi światłami, itp. Po prostu niebywałe. A za czasów, gdy u nich jeździłem było to wręcz nie do pomyślenia.
Pomyśleć jak niewiele trzeba, żeby uszczęśliwić ludzi
Pieniadze zawsze na czas ale 10 musisz byc w delegacji w przeciwnym razie dostaniesz przelew dopiero gdy wyjedziesz w delegacje. Jak siedzisz nonstop w budzie i zjezdzasz tylko na 45 albo 24 pauzy to kolo 5 przytulisz o ile bedziesz mial malo przestoi co jest malo realne ale czasem sie uda. Jak chcez wiecej info to pw
_________________ Pomalu marzenia sie spelniaja.
C 05.03.13
C+E 04.07.13
KW 13.12.2013
A jak tam u nich przy jeżdżeniu na samą Turcję?
Pytam czysto orientacyjnie, bo ładuję w Radomsku w Indesicie i często są auta z łomegi, chłopaki zadowoleni niby, ale mało rozmowni co do kasy.
Witam wszystkich.
Ja z kolei mam pytanie o samochody w Omedze. Z jakimi skrzyniami jeżdżą? Tylko z manualami czy są też automatyczne skrzynie? Dopiero zaczynam i chciałbym się zaczepic w Omedze żeby złapac doświadczenia a szczerze wolę automatyczne skrzynie. Jeśli ktoś coś wie to prosiłbym o odpowiedź.
Gdybyś miał 12% z frachtu i to jeszcze niemalże pewne, że nie będziesz wiedział, ile faktycznie dostali za fracht to pewnie też nie byłbyś zbytnio rozmowny
Chociaż są magicy (był u nas na oddziale w Rzeszowie jeden "Łamagus"), którzy twierdzą, że i po 18% z frachtu mają
Witam wszystkich.
Ja z kolei mam pytanie o samochody w Omedze. Z jakimi skrzyniami jeżdżą? Tylko z manualami czy są też automatyczne skrzynie? Dopiero zaczynam i chciałbym się zaczepic w Omedze żeby złapac doświadczenia a szczerze wolę automatyczne skrzynie. Jeśli ktoś coś wie to prosiłbym o odpowiedź.
W Omedze nie ma automatów, chyba tylko 2 Volva mają automaty. Reszta to manualne 6-cio biegowe. Many mają 8 biegowe z komfort shiftem.
Ja jeździłem w podwójnej 2 miesiące i potem zacząłem sam. Mega stres jak zaczynałem sam jeździć sam ale potem było już ok. Raczej kierowcy nie chcą brać na podwójną no ale pewnie jakiegoś nauczyciela znajdziesz. Pozdro i powodzenia
Nie puszczają odrazu młodych bo za dużo było wpadek, kogoś Ci przydzielą na stówe, zrobisz ze 2-3 kursy w podwójnej a później już samemu, chyba że nie będziesz czuł się na siłach to jeszcze z kimś pojeździsz.
_________________ Szybszy, nie znaczy lepszy.
B,C,E
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 114 gości