No i wszystko sie wyjaśniło co do spalania
Na serwisie mana w rybniku wymienili wtryski na regenerowane, wyregulowali zawory oraz wymienili wiązkę edc w silniku bo była już zalana - koszt imprezy nie mały, ale za to się opłacał. Wczoraj byłem w mielcu - przywiozłem 27,8, dzisiaj byłem w rawiczu i wyszło 27, więc problem został zażegnany i znowu pojawią się premie ze spalanie
Pompka, którą okazała się nieszczelna poduszka (chyba przestane bezgranicznie ufać mechanikom na bazie...) zostałą wymieniona razem z drugą, także tu koszta też nie małe, ale przynajmniej nic nie jęczy
Nauczyłem się spać bez webasta, ale to wynika tylko z zakupu nowej kołdry do auta, która tak grzeje, że każda noc jest ciepła
Najgorszy jest tylko moment wstawania i włączenia webasta, żeby nie do zimnego nie wyjść - a pozniej już jest elegancko. CO do samego webasta - przestało świrować, temperatury niższe to się uspokoiło i grzeje dobrze cały czas.
Czujnik abs wymieniony, przestało "przerywać", gałki tak samo. Zawór ciepła się unormował i mam na szczescie już normalną temperature w kabinie, a co do automatu... Cóż, każdy manowski automat pozostawia wiele do życzenia ale w miare zaczynam dochodzi do niego i go uprzedzać w trudnych chwilach, (czyt. dojazd do skrzyżowania, a gdy wole to but
)
Autem jezdzi sie dobrze, ale jak wiadomo z Mana Volva nikt nie zrobi, a szkoda...