Joł
Cytuj:
Wszystko ładnie pięknie ale czy MICHAŁ odzyskał już głowę???
P.s Będę w tygodniu w domu skrzynka dobroci czeka na Ciebie cały czas
Joo już miesiąc jeździ nowy pusty łeb w jego miejscu
Cytuj:
Co tu dużo pisać ... Kadencja Volva u nas dobiegła końca ... Nie odzyskałem nawet całości wpakowanych w niego zimą pieniędzy , ale prawda jest taka , że cieszy mnie to , że nie muszę już o nim myśleć , naprawiać i użerać się z nim
Cytuj:
Mijaliśmy się w poniedziałek w Bydgoszczy rano,biała całkiem nieźle na żywo się prezentuje
Jechałem bordowym TGXem
Dzięki wielkie
A możliwe jęsli w poniedziałek rano to leciałem na strefę się rozładować , trzeba było krzyczeć ...
pozdro
Z nowości to jak już wyżej pisałem to Volvo poszło w piździet
Jestem na etapie szukania jego następcy z tym że w grę wchodzi tylko trzyosiowa czwórka . Ostatnio dużo latam białą z rozciąganą naczepką zaprzyjaźnionej firmy u której od czasu do czasu jeżdżę i niestety dwuosiowy ciągnik potrafi czasami mieć za dużo kg na napędówce ...
Co do białej to troszkę się pozmieniało - dostała duńską skrzynkę , Trójnik , który daje mi bardzo dużo radości
, okleiłem wszystkie halogeny na żółto, nowe plastiki zderzaka i stopni , ponieważ miałem dość pechowy wyjazd z ostatniej budowy i niestety wszystko się wywinęło i zostało w błocie podczas wyjazdu ...
Białą odstawiłem wczoraj na wymianę wszystkich tulejek ,końcówek itp w przednim zawieszeniu . Ponieważ problem telepiącej kierownicy przy hamowaniu coraz bardziej narastał ...
Wymieniłem już wcześniej : dwa bębny , nowe okładziny , rozpieraki , łożyska , opony ,grzechotki i co najśmieszniejsze dalej telepała . Dziś pojechałem ją odebrać i co się okazało - stoczyli cztery bębny ,które były kupowane nowe jakiś miesiąc temu na tyle , a mniej niż pół roku temu z przodu w opoltransie i każdy z nich miał bicie... Bębny stoczone i mój półroczny problem dobiegł końca ... Przy okazji przesmarowali całe auto , wymienili gumy na stabilizatorze i obili dwie osie w firance
Przy zielonej wymienione tarcze na tyle , wymalowane felgi przy naczepie w kolor kabiny , przyklejona nazwa firmy i halogeny w blendzie oklejone na żółto
W najbliższym czasie dostanie parę bonusów , ale to w dopiero w czasie wolnego tygonia po świętach
Mam trochę ciekawych fotek z ostatniego miesiąca , ale niestety unicestwiłem tel korbą od naczepy i jak mi go oddadzą to wrzucę
pozdro