poleccie jakiś dobry zapach do samochodu,by utrzymywał sie przez długi czas, wszelkiego rodzaju choinki czy aplikatory na wywiew juz stosowałem i efekt nie opłacalny,
Zauważyłem ze duzo kierowców w swoich mobilach ma taki knot który wystaje z butelki? jak to sie nazwywa? gdzie to dostać? czy zdaje to egzamin?
Ps. nie piszcie zeby sie umyćto to rzecz jasna, po prostu w budzie powinno sie czuć ładny zapach
_________________ B - 21.05.2010 C - 29.04.2013
E - 03.07.2013 KW- 10.05.2013
Nie mylili się tylko Ci, którzy nigdy nie żyli.
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Sprawdź sobie coś z tego http://www.goodies.pl/142-car-jar-ultimate działa podobnie jak choinki z tym, że ten żel jest dużo bardziej wydajny, aniżeli wspomniane choinki. Sam z tym jeżdżę od jakiegoś czasu zapach powinno Ci trzymać spokojnie ponad miesiąc. A jak będziesz szukał gdzieś w sklepach to właśnie staraj się Yankee Candle firmy brać zapachy bo są zdecydowanie jednymi z lepszych. (Bynajmniej porównując z tymi, z których ja korzystałem do tej pory)
A ja mam taki odświeżacz w formie żelowych kuleczek. Dedykowany co prawda bardziej do łazienek niż do samochodów, ale pachnie bardzo ładnie (ja mam o zapachu limonki). Mam go już ponad miesiąc i zapaszek utrzymuje się cały czas. Może już troszkę mniej intensywnie niż wcześniej, ale jednak dalej go czuć. Zapłaciłem chyba 8,50 w Carrefourze i teraz jak mi się skończy to kupię to samo.
Jeśli ktoś ma możliwość kupienia zapachów Clifornia Scenst za 4E to warto spróbować bo to lepsza cena niż w PL Osobiście używam tych zapachów w swoim prywatnym samochodzie i moge polecić Shasta Strawberry, Coronado Cherry, Golden State Delight. Co do intensywności to ja na początku "odbezpieczam konserwe" nie odrywając do końca tego wieczka
Jak dla mnie jedynym sensownym jest Air Wick Freshmatic. Miałem przez chwilę ten zapach w butelce, czuć go było słabo. Dodatkowo efekt uboczny był taki, że to dziadostwo osadza się na wszystkim dookoła, kleją się plastiki, kierownica...
GG: 6002013
Samochód: z chłodnią
Taka ciekawostka. Kiedyś dostałem auto po typie, który miał w kabinie kilka/kilkanaście kostek zapachowych do kibla (takich zawieszek). Efekt był piorunujący a zapach utrzymywał się jeszcze pare miesięcy po wyrzuceniu tego.
http://www.bdsklep.pl/air-wick-250ml-fr ... d,id-38678 najlepsze co miałem , przymocowałem do tylnej sciany. Co jakiś okres czasu (chyba co 30min) pryśnie zapachem.3 możliwości regulacji (czasowe) ,działa to na akumulatorki,baterie. Jak masz air wick w domu to coś takiego
GG: 6330420
Samochód: CLK Black Series
A ja kupilem AmbiPur car i jak sie skonczyl to kupilem w Rossmanie takie olejki zapachowe do domu. Flakonik po zapachu ambipur uzupelnian tymi z rossmana po 8 czy 9zl. Wystarcza na okolo 10 uzupełnień.
_________________ Cichanos und Gibon Internationale Spedition u. Logistik GmbH & Co. KG, Hamburg (D) member.
GG: 1
Samochód: MB Atego
Psikacz Air Wicka można ustawić na 9, 18 lub 36 minut. Sporo miałem wkładów do nich, ale jak dotąd moim faworytem jest pomarańcz i jabłko z cynamonem To drugie szczególnie polecam.
Samochód: Mercedes
Też długo testowałem zapachy i też w końcu swoje busy wyposażyłem w AirWick Freshmatic, chyba co godzinę psika. Na miesiąc wystarcza a teraz wkładam jakieś zamienniki z biedronki chyba Aril po 6zł sztuka wychodzi Zapachy też są ok.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 47 gości