1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Marka: Daf
Model: XF105.410
Rok produkcji:2009
Przebieg: 660 tys. km
Obsługiwane kierunki: Niemcy,Beneluxy,Francja,Włochy,Austria,Czechy,Słowacja
Jest to nowy nabytek firmy nie dawno zakupiony przez użytkownika "ronxion".
Dafik został lekko odmłodzony i zmodyfikowany, są w planach jeszcze lekkie modyfikacje ale to z czasem
Pozdrawiam!
Czy mnie oczy nie mylą? DUDA??????????????????
Felgi masz chopie zacne. Jelczyk przypadł mi do gustu. Ale, że DUDA??????? Dużo kredytu wziął na paliwo czy jak?
Samochód: Man TGA XXL 18.430,Peugot Boxer 2.2
Jabson - A może to ex naczepa,z Dudy.
A co do dafika w sensie słowa znaczeniu "odmłodzony" wyszło zajebiście jak to jelcz nie wiedząc jak wyglądał wcześniej co jest najmniej istotne. Gratki fury. Skoro taki tabor to jak wygląda drugie auto lub kolejne w firmie
_________________ Pilnie sprzedam zbiornik 250l aluminiowy seryjny od mana .
Zainteresowanych proszę o kontakt pw w celu dogadania się.
W Dafie dostrzegam pewne dosyć silne wzorce, ale nie o tym mowa. Wszystko ładnie, pięknie, ale powiedz mi czym ktoś kierował się pisząc na środku maski te wymowne słowa TOP TIR?
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
W Dafie dostrzegam pewne dosyć silne wzorce, ale nie o tym mowa. Wszystko ładnie, pięknie, ale powiedz mi czym ktoś kierował się pisząc na środku maski te wymowne słowa TOP TIR?
Też się do tego przyczepiłem bo kłuje w oczy. Troszkę spierdzielona robota z tym logiem.
Samochód: Man TGA XXL 18.430,Peugot Boxer 2.2
Daf jest SUPER wozem jak na jelcza przystało barwy też ma w dobrym klimacie. Akurat ten szczegół był po prostu w gestii prezesa i tego nie ominiemy i wypominanie nic nie da. Przecież to nie zniknie. Każdy ma swój gust wiadomo pasuje to do scanii bo V8 itp może to ma na celu jakąś prowokacje że nie Scania jest tu górą.
_________________ Pilnie sprzedam zbiornik 250l aluminiowy seryjny od mana .
Zainteresowanych proszę o kontakt pw w celu dogadania się.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 36 gości