1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Samochód: XF 105.460
Cytuj:
Sergiejtg uparłeś się tego ksenona.
Oj tam...zaraz się uparłem...wnioskowałem po tym, bo klosz jest gładki i w takie lampy kiedyś wkładali tylko ksenon, teraz wiem że wkładają i ksenon i H7, bo tak jest np. w MAN'ie też, tylko że lampy różnią się lustrami...czy jak kto woli odbłyśnikami. Poczekajmy po prostu na zdjęcia
w niedziele podejdz bedzie stala na placu w glebi ale bez problemu mozesz wejsc jeszcze lampki dogaduja ze scania ale juz srodek pozamawiany czyli kokpit podlogi i firanki bedzie trzeba jeszcze dobre zrobic
Samochód: XF 105.460
Cytuj:
...no i szybka odpowiedz H7
Panowie...zwracam honor...na obronę mam jedynie to, że sugerowałem się tym że wcześniej w te lampy wkładali tylko ksenon, a i myślałem że jak auto jest na full wypasie to ten ksenon też jest...
Ja tez podalem bledna informacje male niedogadanie i widzisz wyszlo jak wyszlo ale fakt widzisz jak zmylilo to ze kiedys ta lampa klosz szla tylko z xenonem..
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 54 gości