Cytuj:
Cytuj:
ach, wyczuwam u niektórych ból dupy i typową ,,cebulaczkowość"...
forum schodzi..
Według mnie a dorobilem się całkowicie sam, to raczej się nie ma czym chwalić.
Cytuj:
Cytuj:
Ale on tego nie dostał, gotówka było płacone
A gotówki nie dostał? Bo nie zarobił na pewno. Zresztą srał to pies czy kupił czy dostał, czy z nieba spadło. Zobaczymy jak długo utrzyma
Cytuj:
Cytuj:
A nic, dalej bida w transporcie
Przypuszczam, że sam bys chcial w wieku 20kilku lat miec taką "bide" na wlasnosc jak Bartek
Cytuj:
Dementuje plotki, Bartek nie ma 20 a 21 lat.
Bida jest straszna, aż w oczy szczypie, czekajcie na newsy.
Znam gościa który z dnia na dzień ruszył transport, bez totalnie grosza, ktoś mu załatwił kredyt, za kredyt ktoś dostał odsyp, żeby bank dał leasing, a na wpłatę własną wystawił kilka faktur. Narazie jeździ..
Nic do autora tematu nie mam. Jaracie się jak lamusy kolegą.
Jest u mnie na mieście kilku 20 letnich "dorobkiewiczow" lansują się za hajs matki. E90 parkuja 3m od drzwi do marketu, żeby czasem nikt ich nie przeoczyl. Łeb poryty jak u narkomana....
Ty Kaspirowicz, Kaspirowski, Kaspersky czy inny Harry z Tybetu, na wszystkim sie znasz, pół
Sochaczewa to Twoi znajomi, do tego multiprzedsiębiorca jesteś, a banki od Ciebie pożyczają gotówke- jesteś master wszystkiego a do tego profesor filozofii stosowanej. Nie mniej jednak ja tu tylko prowadzę swój temat, a ty pewnie chciałbyś posprzątać - nie dasz rady.
A teraz fakty:
- Lans na E90 = Jesteśmy w Sochaczewie, tu wszystko jest inaczej. (zaczynając od transportu z rolnictwa powstałego
)
- Mnie ani tata, tudzież mama nie finansuje i nie dokłada do konsumpcji bieżącej
- Nie mniej jednak, chcialbym parkować bezwypadkowe 318d E90 niż te twoje wszystkie składane z pięciu Sochaczewskie twory, na nie jednym pewnie w podłodze znajdziemy jakiś wycinek z kontenera 40ft Maersk
Nie każdy super przedsiębiorca ma czas na prowadzenie wywodów o prowadzeniu swojej firmy i o zakupach. Boli cie, ze tobą się nikt już nie jara. Jak Michał Karmowski, POZDRO!