Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Więc ponoć masz 21lat, masz 3 auta "swoje", rozumiem że założyłeś własną firmę i masz wszystkie pozwolenia "kupione" (ocp , licencje itd). Płacisz - środki transportu (u mnie 3tysie za zestaw na rok), ubezpieczenia za zestawy(ok 3tys a ciągnik na rok), a o paliwie nie wspomnę.
Nawet jak dostałeś dofinansowanie unijne to i tak auta za nie nie kupisz. Kredytu pewnie aż takiego byś nie dostał a leasing... to chyba tylko z pomocą (mega pomocą) .
A piszesz: "Rodzice? Jeśli rodzice wam pomagają, szczerzę zazdroszczę."
Czyli do wszystkiego doszedłeś mając 21lat i przy tym ucząc się - bez pomocy rodziców czy bez pomocy nikogo
Lekko mi tu coś "zalata" sorry taka prawda
"zalata" to bardzo delikatne słowo
a prawda to od jakiegoś czasu w przypadku Barta, nie to co jest a to co trzeba wykreować. Zdziwili by się wszyscy adwokaci dość mocno gdyby wiedzieli jakie to wszystko faktycznie jest
Skończyła się nasza znajomość w momencie gdy w mało przyjemnej atmosferze opuściłeś załogę Filipie. Zajmij się sobą i pilnuj swojego czubka noska, bo dawno nikt Ci go nie utarł.
BTW. Wczoraj napisałem jasno temat jest podytkowany pojzdowi a nie firmie. Pozdrawiam.
Nasz znajomość się skończyła definitywnie jakieś półtora miesiąca temu, o ironio kilka dni przed tym jak się dowiedziałem co ty parszywcze robisz ze swoim życiem. Piach Ci w tryby. Mało jest takich ludzi na świecie ale życzę Ci wszystkiego najgorszego bo takie jednostki jak Ty nie zasługują nawet na najmniejszy szacunek nawet od ameby.
To w jakiej atmosferze opuściłem firmę twojego dziadka i dlaczego, z ówczesnego szacunku dla ciebie i Twojej rodziny zachowałem dla siebie mimo, że nawet na tym forum byłem naciskany by wszystko opisać. Do ciebie szacunku żadnego już nie mam ale dla dziadka jeszcze jakiś tam jest, więc przypomnę tylko, że SAM się zwolniłem (w trosce o moją rodzinę).
O mój nos się nie martw gamoniu bo noszę go na odpowiedniej wysokości, w przeciwieństwie do ciebie i uwierz, że nie chciałbyś mi go utrzeć.
Temat dotyczy auta które nie należy do ciebie więc możesz sobie szczekać do modów a my i tak będziemy sobie pisać prawdę do której się nie chcesz przyznać.