1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Widzę że znów się święta zbliżają na Forum (ostra debata) . Co do samego Dafa niech służy właścicielowi bez względu kim on jest (bo mnie nie interesuje stan posiadania) .
_________________ Bo życie człowieka to ciągła droga. Wilk 09 .
Byłem dzisiaj u Bartka, wprawdzie niedziela, więc w biuropokoju trochę syf, ale chcielibyśmy życzyć wam serdecznych, wesołych, pogodnych, rodzinnych oraz wolnych od przegięć świąt.
A po co nam żółta folia, to się w nowym roku przekonacie
Zamiast mapy na kompie trzeba było zostawić program do fakturowania, tak wiesz, bardziej wiarygodnie by było ale dziecinada, szok
Całość tego tematu ostatnio przybiera podobny klimat, dajcie już spokój...
Zamiast mapy na kompie trzeba było zostawić program do fakturowania, tak wiesz, bardziej wiarygodnie by było ale dziecinada, szok
Całość tego tematu ostatnio przybiera podobny klimat, dajcie już spokój...
Ja tam bym był dalej za PITem się dorobił niech pokaże A wiesz program do fakturowania to odsłonił by tajemnicę handlową(czyli RTS), a prawdziwy przewoznik pilnuję jak oka w głowie
_________________ Recykling 1 tony papieru pozwala oszczędzić 17 drzew, 26 500 litrów wody, od 2,3 m3 miejsca na składowisku śmieci, 320 litrów ropy, 24kg zanieczyszczeń odprowadzanych do atmosfery, 4200 kWh energii- jest to wystarczająca ilość energii, aby zasilić nią przeciętny dom przez 6 miesięcy !
Nie musimy się wielce przekonywać po co ci żółta folia. Witać na zdjęciu lampy wsteczne za 10zeta od malucha i pewnie będziesz je obklejać i robić dalej jeloł stajl. Lepiej dokup brakujący halogen albo najlepiej zatankuj adblue do aut. A jak już chcesz być prawdziwym prezesem tuningowcem to kup żółte talmu za 100zeta szuka i nie rób lypy (zawsze mniej elementów do poprawy - a u ciebie widziałem że lubi się odklejać co nieco)
Jak to nevesu napisał
"...ciężarówki wesoło jeżdżą sobie po Europie gromadząc kolejną kupkę hajsu na koncie firmy"
Pany a powiedzcie mi jedno, czy bart napisał gdziekolwiek, że firma Bamatra będzie należeć do niego? Bo ja tylko wyczytałem, że auto ma jeździć w firmie Bamatra...
Samochód: Duży
Widzę że tu chyba zaraz bedą rozdawać łopatki do piasku bo czytając temat czuję się trochę jak w piaskownicy... Normalnie mistrzowskie(nie po raz pierwszy w tematach o Bartku ) odejscie od tematu,co mnie zresztą powoli przestaje dziwić.Co niektórym chyba guma w portkach nie wytrzyma...
_________________ Fan Transportu
Nowe spodnie - 300zł,
Nowy telefon - 1500zł,
Obecność na WC - bezcenne...
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 141 gości