Witam !
Na wstępie pragnę wszystkim podziękować za wsparcie, dobre słowo wyrażone na forum na pw czy na fb. Po raz kolejny, uświadomiłem sobie że obcy ludzie są lepsi niż rodzina która ma wieczną pretensję do mnie o wszystko ($$)
A teraz prezentacja wieczoru:
Marka: - RENAULT MAGNUM
Model: - 440 DXi
Rok produkcji: - MAJ 2006
Przebieg: - 751 000 było 748 jak kupiłem
Wyposażenie:
- Radio CD ori Renault,
- CB
- fotel kierowcy pneumatyczny, grzany, dmuchany
- lodówka przełożona z rozbitej 440, oryginalną mam na sprzedaż jakby ktoś chciał (działa)
- fotel pasażera obracany,
- 1 łóżko...,
- retarder,
- klimatyzacja,
- centralny zamek z pilota
- automat
- opony 385/65/22.5 Bridgestone do wykończenia na ok 4-5 miesięcy (potem 385/55), tył prawie nowe Dunlop SP444 odzyskane z rozbitej Magnumki
Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Schmitz S 01 2010 13.6m x 2.5m x 2.8m hydraulicznie unoszony do 3.2m
-szyna multilock
- 28 aluminiowych desek + 4 drewniane
- koła 6 szt 385/55/22.5 takie sobie ale da się pojeździć kilka miesięcy
Obsługiwane kierunki: - Cała Polska
Całkiem nieoczekiwanie i niepotrzebnie zostałem "biznesmenem" i nabyłem taki oto zestaw :
Do Renówki dołożyłem nowe akumulatory Banner, tulejki w tylnym zawieszeniu oraz olej i filtry.
Do naczepy dołożyłem 2 kg śrub w podłogę ( naczepa z Białorusi + papierosy) przeniosłem kosz na zapas na przód ramy + wyspawałem, wymieniłem wąż hydrauliczny w prawym przednim słupku oraz pospawałem stelaż dachu nad przednią ścianą, zamknięcie skrzynki narzędziowej, malowanie felg. Tarcze, klocki i amortyzatory były nowe
Póki pamiętam, chętnie kupię lewą roletę/żaluzję na sznurek.
Zapraszam!