1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
wiecej kasy wiecej kasy ja nie inwestuje jeszcze raz to mowie tu nic nie jest z mojej kieszeni mam to co mam dostepne to robie a co do zarkowkowych to nie dzieki ze swojej kasy przestalem dawno inwestowac w auta
Nie rób z siebie męczennika bo to nie o to chodzi... Jest temat - są komentarze.
Autor raczej ma beke z tych hejtów Co do auta folia na lampie jak dla mnie za jasna ,czy zmienisz czy nie twoja sprawa Fajnie ze zmieniasz wygląd auta ,nie trzymasz uporczywie kasy "Bo to nie mój szrot". Gratuluje pasji Pozdrawiam Matik
Mnie zawsze zastanawiało dlaczego kierowcy, firmy z zachodniopomorskiego i pomorskiego tak kochają się w różnego rodzaju lampkach foliach i tego typu rzeczach.
Kolego jakie mocne masz żarówki w uszach, bo widzę że dosyć mocno świecą wyglądają jak by były 21W(10W są optymalne) Ogólnie auto wygląda dosyć fajnie miałeś bardzo dobrą bazę do "NL-TUNINGU" lampki w grilu ujdą w tłumie nie wygląda to całkiem najgorzej ale obrysówki na dole w boczkach mogłeś dać już holenderskie, pieniądze praktycznie te same co za diodę bo za diodę tez trochę trzeba wyłożyć a efekt byłby o niebo lepszy. Ale ogólnie auto będzie wyróżniać się w tłumie i o to chodzi. Do zobaczenia gdzieś na trasie oby nie na jednym parkingu ITD bo w Polsce z czymkolwiek pomarańczowym na przodzie lekkiego życia się nie ma
nigdy nie bedzie to prawdziwy NL ale wole to jak jezdzic rozpierdzielem i nic nie robic w aucie jak szaraczek .... mi tam cieszy oko:P w uszach sa normalne tak jak mowisz te z kompletu ale zmieni sie na slabsze jak bede jechal w droge bo dzis to nie kupie nigdzie juz wiec dopiero w poniedzialek kupie a wtorek w droge
Tak myślałem, że będą takie lampki z naczepy. http://www.autosiatki.pl/sklep/img/lodeczka-zolta.jpg takie byś zakupił i by to wyglądało konkretniej 9zł szt. Rób jak chcesz, wolał bym zainwestować trochę więcej pieniędzy i zrobić to porządnie.
Weź się zastanów co Ty piszesz w ogóle
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
W sumie kolega ma rację. Naklej dwa czarne paski o odpowiedniej szerokosci i praktycznie tobliczka wtopi się w gril i bedzie mniej widoczna bo sama tabliczka duzo nie odbiega od koloru grila. Koszt znikomy a myślę że będzie dużo lepiej.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 116 gości