Cytuj:
ani te wszystkie "bajery"...
Powiem ci Andy, że też raczej nie jestem typem "gadżeciarza", a moje umiejętności dot. nowych technologii zatrzymały się ok. 2010 roku, to jednak pewne nowoczesne "bajery" są pomocne i jak się je ma, to głupotą nie skorzystać, skoro ułatwiają życie.
Cytuj:
W tej firmie wszyscy jezdza wszystkim, czy Ty jestes po prostu skoczkiem i jezdzisz jak staly kierowca auta wypoczywa w domu?
Swoja droga swietne zdjecia.
W tej firmie każdy ma swoje auto
Ja jeżdżę wszystkim bo jeżdżę w weekendy gdy stali kierowcy zjeżdżają i muszą wykręcić pauzę, a auto nie może stać.
A teraz esej
Cytuj:
prawe siedzenie jest obracane ?
Nie zlokalizowałem takiego "bajeru".
Cytuj:
Gdzie ma wyloty od webasta ?
4 - po każdej stronie podstawy fotela, w stronę deski rozdzielczej, oraz o ile dobrze ostatni poczułem to przy leżance za fotelem kierowcy, tak, by dmuchało w nogi, gdy się na niej leży
Cytuj:
Audio jakoś ciekawie gra ?
"dupy nie urywa", dla mnie jako audiofila to raczej gruz nie audio, choć to ciekawe, bo mam wrażenie, że w każdej gra inaczej. Generalnie na bass nie ma co liczyć, wysokich i średnich tonów trochę jest...
Cytuj:
Lodówka 30 litrowa,da się jakoś dobrze zapakować do niej czy ma "dziwne" kształty
Nie korzystam zbyt wiele, ale nie jest najgorsza, a w TGXie wcale nie była lepsza
Cytuj:
Maska jest otwierana ?
Oczywiście.
Cytuj:
Wygodnie się wchodzi do środka ?
Nie ma na co narzekać, o dostępie do kabiny pisałem w pierwszym poście tego tematu
Cytuj:
Firany ładnie zatrzymują światło ?
Tak.
Cytuj:
Co do zaokroglenia górnych schowków,
Nie wiem, praktycznie nie korzystam, bo jeżdżę w zbyt krótkie trasy, żeby się "umeblowywać", ale kierowcy raczej narzekają.1
Cytuj:
według mnie Franzuci znowu zbudowali pojazd ponadczasowy pojazd.
Śmiem twierdzić, że to lekka przesada, jest nowoczesna i "dogoniła swoje czasy", ale ponadczasowa to raczej nie jest, a do przełomu jaki wykonało Magnum jej (i każdej innej konkurencji) daleko i nikt już takiego nie osiągnie.
Jakby co to pisz, tyle co wiem, to odpowiem.