Cytuj:
Chłopaki przedszkolaki
Jakieś TWA ?? Jeden lubi rybki a drugi *ipki
A tak w ogole to nic obraźliwego nie napisałem i nie miałem zamiaru nikogo obrażać,a jedynie zdziwiło mnie zakupienie starej babci z przebiegiem "ratuj mnie" w stosunku do tego co autor wątku kupował wcześniej. Rozumiem Dakera - chłopak rok po roczku jakoś do przodu idzie, ale Mihu się tu cofnął o 50% ( kupował auta z przebiegiem połowe mniejszym)
Mam nadzieję, że nikt tu się na nikogo nie obraził
A wiesz 5eba, że sam bardzo długo miałem dylemat z tą Scania- czy warto pchać się w tak leciwe auto? Czy warto wracać znów do transportu krajowego? Ostatecznie jednak zdecydowałem się na jej zakup. Dlaczego?
Auto specyficzne, bo i robota specyficzna. Została kupiona pod konkretną pracę - mój stały Klient bardzo nalegał na ciągnik do transportu krajowego - zaoferował odpowiednie warunki, więc dostał auto jakiego potrzebował. Samochód jeździ na ogół na krótkich odcinkach (choć zdarzają się strzały na drugi koniec kraju), często się przepina, często jest gaszona i odpalana - tutaj musiało być możliwie proste i tanie auto.
Padło na 114 "po taniości" - przed pierwszą trasą swoje w nią włożyłem, ale dzięki temu jestem tego auta pewny, znacznie bardziej pewny, niż każdy "typowy przewoźnik z krajóweczki"
Generalnie to zakup auta już praktycznie mi się zwrócił, pracy ma naprawdę sporo, i okazało się być bardzo wdzięcznym pojazdem - dlatego nie żałuję kupna "babci", a i dzięki niej i ja się nie nudzę - mam czym jeździć, a jednocześnie, dzięki specyfice pracy, mogę trzymać rękę na pulsie odnośnie pracy pozostałych aut
Cytuj:
A ślad na tunelu śmierdzi angielską wersją co zresztą tłumaczyło by obecność schowka po prawej stronie. Jednak trochę inny tunel jest w angliku.
Ten ślad jest dla mnie jedną z największych zagadek tego auta - na anglika nie wygląda, a z tego co znam jego historię, to pochodzi z rynku holenderskiego.
Cytuj:
Czekam na zdjęcia MP3 i jakieś aktualne zdjęcia całej floty.
Nie myślałeś o zrobieniu 4ki w takim stylu jak R? tzn czerwone detale? Mogłoby to fajnie wyglądać na tle Rki.
Czwórka raczej zostanie biało - czarna, ot taka zwyczajna
Większy aktual będzie, coś pomyślę - może uda się to połączyć z prezentacją nowego zakupu.
Cytuj:
jak wciśniesz jakiś guzik to chociaż wiesz że go wcisnąłeś a nie plastikowe zabawki.
Taaa, klawisze to zdecydowanie jedna z fajniejszych rzeczy w "4" - prehistoria jak się patrzy
Cytuj:
Nie potrzebujesz wycieraczki na ta górna deske, co trzyma sie tam tez wode ?
Mówisz o tej gumowanej wycieraczce? Hmmm... może bym i potrzebował - masz? PW poproszę