Regulamin forum

Zasady publikowania pojazdów:

1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX).
2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy.
3. Opisujemy pojazd według wzoru:
Marka: -
Model: -
Rok produkcji: -
Przebieg: -
Wyposażenie: -
Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: -
Obsługiwane kierunki: -
4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe.
5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu.
6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.

Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 02 lut 2015, 23:18
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Bo to Renia! Ona zawsze dobrze wygląda ;) stała tam na weekend. Już ruszyłem i tnę do Gdyni
Nic tylko życzyć cierpliwości, bo ostatnio chłopaki po dwa dni potrafią stać na pobranie prób.
2 tyg. temu: 36 h. za zwolnieniem.
Tydzień temu: 28 h. za zwolnieniem.
Wszystko było na ADM.

Jutro też będę w Gdynii ok. 8 rano, jade na Chrzanowskiego (Drejfus). :D
Ja na 0

Post Wysłano: 03 lut 2015, 0:50

Użytkownik

Użytkownik

GG: 10157934
Samochód: Fiat Ducato / DAF XF

Skąd jesteś że w jaro weekenda tam odstała?

Post Wysłano: 03 lut 2015, 0:59
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 0

Jakieś pieniądze bierzesz za takie stanie??

Post Wysłano: 03 lut 2015, 1:32
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Skąd jesteś że w jaro weekenda tam odstała?
Ja jestem z okolic Kłodawy tam gdzie sól kopią. Auto w Jarocinie zostało bo miałem jechać na Rostock a ciągnąłem z Bolesławca więc pasowało tam je zostawić i brat po mnie przyjechał w sobotę. Auto często gdzieś zostawiam a najczęściej w okolicach Ostrowa Wlkp. czyli Przygodzice albo na Orlenie w Ostrowie.
Cytuj:
Jakieś pieniądze bierzesz za takie stanie??
Może wyprostujmy. Do portu w Gdyni przyjechałem ze zbożem pierwszy raz od ponad roku. Tak wyszło bo spedycja mnie przekierowała. Z reguły nie jeździmy do naszych portów właśnie po to żeby uniknąć stania w tych kolejkach. To czy mi zapłacą za to stanie czy nie pozostawię dla siebie bo dopiero tu przyjechałem i nie wiem jak się sytuacja rozwinie.

Post Wysłano: 03 lut 2015, 2:31
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1

Będziesz stał w Gdyni i koczował nie wiadomo ile to odezwij się do mnie :D przygarnę Cię, zabiorę na wycieczkę po Gdyni, jakieś piwerko :D

Post Wysłano: 03 lut 2015, 12:08
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Będziesz stał w Gdyni i koczował nie wiadomo ile to odezwij się do mnie :D przygarnę Cię, zabiorę na wycieczkę po Gdyni, jakieś piwerko :D
No i to jest postawa porządnego forumowicza :)

Jabson,
myślałem,że częściej porty odwiedzasz, a o tą zapłatę to czysta ciekawość zawodowa, bo ostatnio mogłem też jechać na Gdynię, stawkę dałem dobrą dla klienta, ale przez ciekawość wykonany został tel do portu z pytaniem o kolejki ... Klient więcej dopłacić nie chciał ani złotówki to niech jedzie ktoś inny ...

Jakbyś naczepę sprzedawał daj znać ... :)

Post Wysłano: 03 lut 2015, 16:58

To nie jego naczepa

Post Wysłano: 03 lut 2015, 18:52
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 2251162
Samochód: Man Tga

Maniek nie był dziś może w Szczecinie ?

Post Wysłano: 03 lut 2015, 20:25
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Cytuj:
No i to jest postawa porządnego forumowicza :)

Jabson,
myślałem,że częściej porty odwiedzasz, a o tą zapłatę to czysta ciekawość zawodowa, bo ostatnio mogłem też jechać na Gdynię, stawkę dałem dobrą dla klienta, ale przez ciekawość wykonany został tel do portu z pytaniem o kolejki ... Klient więcej dopłacić nie chciał ani złotówki to niech jedzie ktoś inny ...

Jakbyś naczepę sprzedawał daj znać ... :)
To Ci powiem, że trafiłeś na typowego trolla. Nikt Ci nie zapłaci jeszcze na tym zasranym ZEROWYM musisz wybulić 30 złotych za pierwsze 12 godzin. To nic, że przecież musisz tam wjechać i stać bo inaczej nie da rady wziąć prób itd. DO tego ruszają się jak muchy w smole i są tak zorganizowani, że wcale...
Naczepy sprzedawać nie będę bo na razie muszę ją kupić :P
Cytuj:
Maniek nie był dziś może w Szczecinie ?
Niet. Auto było w Lasocicach a później w Cargillu we Wrocławiu

Taki mały edit. Nikt od wczoraj nie pisze to trzeba ruszyć temat. Niesiony myślą, że przyjdzie mi stać wziąłem ze sobą plastiki które są już pomalowane. Montaż chwilę trwa bo trzeba rozebrać cały dół deski zrobiłem to w oczekiwaniu na próbę w porcie. Poniżej zdjęcie poglądowe.
Obrazek

Post Wysłano: 04 lut 2015, 18:23
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 12497047
Samochód: SCANIA STREAMLINE

Hej. czy możliwe że widziałem dziś premuimke na S3 pomiędzy Gorzowem a Szczecinem? :)

Post Wysłano: 04 lut 2015, 18:34
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Hej. czy możliwe że widziałem dziś premuimke na S3 pomiędzy Gorzowem a Szczecinem? :)
Niestety nie. Ja dziś do południa koczowałem jeszcze w porcie. Chyba muszę opisać na masce Renatę żeby była bardziej charakterystyczna...

Post Wysłano: 04 lut 2015, 22:16

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Scania

A ja mam dobre oko i widziałem Cię na tesco w Malborku rzucalo się w oczy, bo stanąłes na parkingu dla osobówek hehe :D

Post Wysłano: 04 lut 2015, 22:39
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
A ja mam dobre oko i widziałem Cię na tesco w Malborku rzucalo się w oczy, bo stanąłes na parkingu dla osobówek hehe :D
Taką furą inaczej się nie da ;) nie było miejsca na Orlenie. Nie ganiaja to zawsze tam staję jak mi potrzeba

Post Wysłano: 04 lut 2015, 23:58

Użytkownik

Użytkownik

W Kielcach stanąć pod Lidlem czy Realem to jest niemożliwość...zaraz Cię przegoni ochrona, mohery zaczną marudzić a na dodatek przyjedzie policja. I jak tu żyć... Z tego co wiem bez problemu można stać na Jawalu.

Ostatnio zmieniony 05 lut 2015, 16:39 przez PiterSV, łącznie zmieniany 1 raz.

Post Wysłano: 05 lut 2015, 12:50
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
W Kielcach stanąć pod Lidlem czy Realem to jest niemożliwość...zaraz Cię przegoni ochrona, mochery zaczną marudzić a na dodatek przyjedzie policja. I jak tu żyć... Z tego co wiem bez problemu można stać na Jawalu.
Ja rozumiem w weekend ale zazwyczaj 3/4 parkingu jest puste więc staję w maksymalnie oddalonym miejscu parkingu i tyle. Ludziom nie wytłumaczysz pewnych kwestii.

Post Wysłano: 05 lut 2015, 16:39

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Cytuj:
W Kielcach stanąć pod Lidlem czy Realem to jest niemożliwość...zaraz Cię przegoni ochrona, mohery zaczną marudzić a na dodatek przyjedzie policja. I jak tu żyć... Z tego co wiem bez problemu można stać na Jawalu.
Ja rozumiem w weekend ale zazwyczaj 3/4 parkingu jest puste więc staję w maksymalnie oddalonym miejscu parkingu i tyle. Ludziom nie wytłumaczysz pewnych kwestii.
Taka prawda, ludzie myślą, że Polska to Ameryka Północna gdzie Truckstopy są co kilkanaście mil -Flying J, Love, czy słynna Iowa 80. A w PL to nawet nie ma porządnego truckstopu... Jakieś tam pojedyncze przypadki się pojawiają, ale rzadko. Takie są realia kierowcy w PL (a może nawet w EU). Tylko gdyby nie kierowcy nie miał co w tym sklepie sprzedawać... Tak się odwdzięczają :)

Post Wysłano: 23 lut 2015, 19:35

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: 407

Manik widziany dzisiaj ok. 18 w Krośnie Odrzanskim. jedna lampka na kabinie chyba nie świeci; )

Post Wysłano: 23 lut 2015, 20:17
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Manik widziany dzisiaj ok. 18 w Krośnie Odrzanskim. jedna lampka na kabinie chyba nie świeci; )
A był tam. Tak ma być. Taki nowy tuning :P

Post Wysłano: 23 lut 2015, 20:38
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Ferrari

A ja Cie wołanem dzisiaj jak żem mijał na AOW to zamiast odpowiadać wyprzedzasz wszystkich jak dziki.

Post Wysłano: 25 lut 2015, 22:38
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Cytuj:
A był tam. Tak ma być. Taki nowy tuning :P
To już tam długo nie świeci, bo w zeszły poniedziałek mijaliśmy się w pniewach to też czegoś brakowało, czerwoną erką leciałem, bez naczepy.

Recykling 1 tony papieru pozwala oszczędzić 17 drzew, 26 500 litrów wody, od 2,3 m3 miejsca na składowisku śmieci, 320 litrów ropy, 24kg zanieczyszczeń odprowadzanych do atmosfery, 4200 kWh energii- jest to wystarczająca ilość energii, aby zasilić nią przeciętny dom przez 6 miesięcy !