eldorado 510 automat - i już teraz musze powiedzieć, że sama skrzynia na dojeździe/ruszaniu ze skrzyżowania reaguje szybciej w porównaniu do MAN-a , a już wogóle do 105. Natomiast rozpędza się ospale, ale na razie auto śmierdzi nowościa, myślę, że jakoś się to nauczy mnie
Obiecuje więcej fotek i wtedy aktualizację pierwszego posta z opisem opcji.
R620 jak ktoś mi powie, że transport się nie opłaca to dostanie od razu w dziób.... Wszystko, zależy od Ciebie , ale najważniejsza zasada - Szanuj się!
...no i druga zasada - zero współpracy z Polakami - ograbi Cię, okradnie, ma kosmiczne terminy zapłaty i do dzisiaj jedna menda społeczna wisi mi za zlecenie sprzed roku... Mówię tu o robocie pod spedycja. Jak ktoś ma dobrą robotę z "pierwszej ręki" to niech się jej trzyma nogami i rękoma, bo to co się dzieje na rynku tłumaczy skąd się biorą "Dziad Transy".
Co do sygnałów - wyglądają świetnie, a brzmią... no i do tego Turkse Fluit.
Nakręce też film jak one śmigają
Samochód bedzie doposażany w zasłony - do seryjnych będą "doszyte" dodatkowe - w zime webasto mniej musi grzać, w lato jakoś tak ta temperatura nie daje się we znaki (sprawdzone w MAN-ie), no i podłoga z pikowanej eko-skóry, utrzymanie porządku w kabinie (co tydzień lądują w pralce na bazie - nic im się nie dzieje, a kabina zupelnie inaczej wygląda).