1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Nic specjalnego sie nie dzieje... tylko tyle ze porwali plandeke przy załadunku ... czarna okleina do okola szyb bedzie sciagana w weekend aby bylo bialutko :d oraz beda malowane lusterka ale to chyba z lepsza pogoda mysle ze przy tych warunkach pogodowych do miesiaca bedzie ,,lato" Wawos podpowiada o pomalowaniu grila na czarno a wy co sadzicie?
No jak Wawos tak radzi to my z nim polemizować nie powinniśmy
A tak serio to zostaw te okleiny, lusterka i pomaluj grill na czarno. Bo tak chcesz żeby było biało, a nagle wyskakujesz z czarną atrapą- albo w tą, albo we w tą
GG: 42205471
Jeżeli grill byłby czarny to proponuje zostawić też czarne obramowanie wokół okien i lustra. Chyba że masz w planach inne czarne dodatki. Chodzi o to żeby jedno do drugiego pasowało.
_________________ Van Doorne's Automobiel Fabriek.
Na początku roku sugerowałem grill pomalować na czarno...
Bo Ty żeś nie Wawos...
jak zwykle głupie docinki;) widze na wadze ciezkiej w kazdym temacie to musza cos podwalic sie jak mialbym zrobic jak Wawos to musial bym zrobic polowe grila a ja wole po swojemu
Jakoś to wygląda, ze dwa tygodnie temu się mijaliśmy na kijewie?
Czerwona scania z czerwoną firanką
_________________ Recykling 1 tony papieru pozwala oszczędzić 17 drzew, 26 500 litrów wody, od 2,3 m3 miejsca na składowisku śmieci, 320 litrów ropy, 24kg zanieczyszczeń odprowadzanych do atmosfery, 4200 kWh energii- jest to wystarczająca ilość energii, aby zasilić nią przeciętny dom przez 6 miesięcy !
Musimy miedzy soba uzgadniac z Jackiem bo auta maja byc takie same kolorystycznie tak szef chce ... A ze Wawos cos nie cos podpowie to juz moja sprawa ze podobaja mi sie jego style prac wykonanych na jego autach zreszta chyba wielu osoba sie podobala jego BAJA?
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 46 gości