Cytuj:
Stary, to gdzie Ty trzymasz buty?
Brak krytego stopnia w tych modelach jest dla mnie porażką
O ile człowiek w lecie chodzi w sportowych butach i zawsze je tam gdzieś trzepnie na dywaniki pod nogi, to przy zimowym obuwiu nigdy nie wiem gdzie je podziać
No ale to też inna specyfikacja transportu, bo pewno nie wysiadasz z soferki 100 razy dziennie i nie jeździsz po rolnikach
Co do 500, to śmiało mogę przyznać, że jedno z najpiękniejszych samochodów na forum
Myślę, że prostokątne halo byłby ciekawsze, okrągłe są dość oklepane
No i może niekoniecznie z pomarańczową folią
Pozdrawiam
Wkładam buty w kieszonkę koło fotela kierowcy. Zdejmuje je na stopniu, siadam z dupa na fotelu trzepie buty o nadkole i wkładam do kieszonki
ot cały proces wsiadania do magnum
Cytuj:
Zgadzam się z boćkiem, 6 prostokątnych, białych z żarówką postojową o ciepłej barwie i będzie super. A na dachu może koguty?
Przeglądałem jeszcze nocne zdjęcia i strasznie rażą te ledowe obrysówki na przodzie naczepy, nie myślałeś o jakiejś chociażby pomarańczowej folii na nie?
6 nie będzie jak już to 4 z tego względu że mają być właśnie też koguty. Żarówki będą pomarańczowe diodowe, kupione będą w Szwecji ponieważ mają bardzo mocną i wyrazistą barwę a ledy kupione w PL nawet te SMD są jakieś takie wyblakłe i bardziej podchodzą pod żółty. Co do obrysówek w naczepie są już oklejone pomarańczową folią(na fotkach i filmikach w tym aktualu tego nie widać). Nie całe tylko te oczko środkowe gdzie jest dioda ponieważ nie było potrzeby oklejania całej a w planie jest wymiana ich po prostu na pomarańczowe ponieważ są takie same jak na boku. Jak na razie autko jeździ i zarabia na wszystkie mody ciesząc się przy tym z ostatnich chwil zimy u Szweda