1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
GG: 8256301
Cytuj:
Powiedz mi zadowolony jesteś z tego napisu SUPER ? i jak go przymocowałeś ?
Zadowolony, ładnie wygląda, po umyciu jak cały zestaw jest wypucowany jest najlepszy efekt- ja będę swój w nie długim czasie malował bo trochę zmienią się kolory
Na taśmę dwustronną, z tym że po środku całego napisu tak aby było to w miarę estetyczne i nie było widać taśmy, temperatura nic nie robi.
Witam powiedz mi jak tam się lampy tylne sprawują co za firmy założyłeś bo myślę do naczep pozakładać coś takiego po zimie i teraz nie wiem czy kupić takie zwykłe lampy czy iść w ledowe.
Witam powiedz mi jak tam się lampy tylne sprawują co za firmy założyłeś bo myślę do naczep pozakładać coś takiego po zimie i teraz nie wiem czy kupić takie zwykłe lampy czy iść w ledowe.
ja na Twoim miejscu szedłbym w LEDy, wiadomo, drożej ale mniej prądu, wytrzymalsze i dużo lepszy efekt w nocy, choć by nawet kierunków
To zależy co komu się podoba, u mnie była kwestia tego typu że chce całe oświetlenie na żarówce zrobić bez ledów, chodź nie ukrywam że nie wszystko sie uda ale efekt jest jak dla mnie genialny
Ledy myślałem założyć do naczepy, ale teraz to chyba będzie sie gryzło troche.
Ja się waham właśnie co lepsze, bo miałem Ledy w lawecie po 2szt na stronę i była lipa po jak świecił się stop to kierunków nie było widać, ale co za firmy były to nie wiem. A ty konkretnie co masz założone?
GG: 4064426
Samochód: Tarpan
Mijaliśmy się dziś na DK19 przez Łosicami parę kilometrów leciałeś od strony Siemiatycz, zapierdzielałeś tylko głowa podskakiwała. Zestaw ładnie się prezentuje, szerokości.
Cytuj:
Mijaliśmy się dziś na DK19 przez Łosicami parę kilometrów leciałeś od strony Siemiatycz, zapierdzielałeś tylko głowa podskakiwała. Zestaw ładnie się prezentuje, szerokości.
Czy nie zastanawiałeś się nad tym, żeby nawiercić dziury w odbłyśnikach w tych halogenach pod reflektorami i włożyć tam oprawki z 2W pomarańczowymi żarówkami ??
Chodzi mi o coś takiego: http://www.v8power.nl/img/fotos/94c3d70 ... 10d870.jpg
Cytuj:
Mijany dziś na A1 na Śląsku, nie wołałem, bo po przekroczeniu granicy zwykle wiszę na telefonie
Chyba pomyłka Nie możliwe
Cytuj:
Czy nie zastanawiałeś się nad tym, żeby nawiercić dziury w odbłyśnikach w tych halogenach pod reflektorami i włożyć tam oprawki z 2W pomarańczowymi żarówkami ??
Chodzi mi o coś takiego: http://www.v8power.nl/img/fotos/94c3d70 ... 10d870.jpg
Taki temat mam też w głowie i myślę że wkrótce zrealizuję
Trójnik miał być już daaaaawno no ale niestety nie poszło. Teraz obecnie biore sie za to w końcu i mam do was kilka pytań, jest pewnie ktoś kto już ma to za sobą.
Tak więc gdzie umiejscowić trójnik?
Kiedy ściągnalem opaske i rure zaraz za kolektorem czyli tam gdzie miał by wylądować trójnik na zdjęciu 3 jest dźwięk cudo. Ale niestety kiedy ściągnałem tam gdzie jest na zdjęciu 2 jest to samo co było w serii. A najwygodniej było by umiejscowić go tak jak narysowałem na zdjeciu 2. Podpatrzyłem na kilku filmikach i zdjęciach i wiem że jest sposób aby chodziła po całości głośno na pustym wydechu właśnie z założonym trójnikiem tak jak na zdjeciu 2. Tylko pytanie jak? Jak to omijają?
Grafika robiona na szybko tak aby wiadomo było o co chodzi
Musisz założyć tak jak na obrazku numer 3. Inaczej nie ma szans w R żeby było głośno. Jest mało miejsca a puszka jest wbrew pozorom bardzo duża, trzeba wycinać trochę element mocujący plastikowe nadkole. Jak chcesz to Ci porobię zdjęcia jak to mają koledzy pomontowane. Zresztą ja u Siebie też to będę robił co prawda w czwórce i 420 ale to podobnie wychodzi. Tak jak na obrazku drugim to możliwe, że w czwórkach 460 i 530 tak sie montuje bo kolega jak odkręcił ten dodatkowy tłumik pod ramą to ryczała bardzo ładnie
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 54 gości