1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Temat do zamkniecia niestety sytuacja uległa zmianie w zyciu osobistym i wracam na stare smiecie dlatego nigdy nie mowie nigdy wracam na chłodnie MAR-POL auto zaprezentuje za okolo miesiac czasu bo tu jeszcze bede latal 2 tygodnie po sw juz lodowka
P.S. W firmie jest bylo i chyba bedzie dobrze nie gwarantuje wiec nic firma nie zawinila co do mojego odejscia rozstajemy sie w zgodzie mostów nie palimy
auto zaprezentuje za okolo miesiac czasu bo tu jeszcze bede latal 2 tygodnie po sw juz lodowka
Potem tuningi i za m-c kolejna zmiana firmy?
nie poprzednio pracowalem dwa i pol roku w tej firmie co do niej ide wiec raczej tam zostane a nikt nie wiedzial co zycie za figle splata ze trzeba wracac ale ja jestem dobrej mysli bo dobra robota tu i tu jest no w sumie chyba wiadome do syfu nikt nie wraca
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 147 gości