1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Osobiście uważam, że na wygląd auta wpływa to negatywnie, nie sądzę też, że lepiej się prowadzi albo coś z tych rzeczy, bo drogi mamy jakie mamy, a w koleinach może być ciekawie ;x
Niemniej mogę Cię Szupek pocieszyć, że mają w opoltransie kołpaki na wąskie felgi także głowa do góry
Ale i tak mam nadzieję w sercu, że to rzeczywiście tylko zastępcze koła bo szerokie fele się malują
Witam. Dzięki za spotkanko i za fotki co to felg to hmmm... niestety wieści dobre nie są i zostaną te wąskie raczej...niestety nie leży to w mojej kwestii co do wyglądu to powiem szczerze że tragedia niestety szeroki laczek nadawał wrażenie takiej masywności i wypełniał fajnie nadkole a te hmm...wyglądają zabawnie a co do prowadzenia to słuszna uwaga DWR auto lata jak przysłowiowa szmata i w zakręty dużo gorzej się wchodzi bo się ugina balon a te 385/55 były sporo niższe i fajnie się prowadziło i nie woziło tak po drodze. Taki w sumie aktual niespodzianka
Ma się te układy na ORLENIE i tankuję specjalny mix skandynawski a co do patatajki to jadę zawsze lewym pasem 80km/h i jest git są mniejsze dziury i śmiało można lecieć a osobówkami jadą prawym pasem po tych największych skoczniach narciarskich i spanikowani 60km/h i wtedy gadanie" w tych tirach to same wariaty jado!!!" a ty mnie widziałeś czy drugie auto z firmy? bo ja patatajką ostatnio jechałem w środę około 16-17 a tak przy okazji kilka fotek dla przypomnienia
GG: 42205471
Idzie się przyzwyczaić do wyglądu z tymi laczkami. Nie wiem jak masz z jazdą.
Chlapacze widze weszły co by chociaż od przodu troche zasłonić te japonki. Żartuje oczywiście. Fajny akcent, niski koszt a efekt jest dobry.
Co za wlepe masz na blendzie od strony kierowcy?
_________________ Van Doorne's Automobiel Fabriek.
Ja jakoś nie mogę się przyzwyczaić dlatego właśnie założyłem te chlapacze żeby od trochę odwrócić uwagę od kół
Cytuj:
a co do prowadzenia to słuszna uwaga DWR auto lata jak przysłowiowa szmata i w zakręty dużo gorzej się wchodzi bo się ugina balon a te 385/55 były sporo niższe i fajnie się prowadziło i nie woziło tak po drodze.
a wlepka już tam była jakaś zagramaniczna ale w sumie można by pomyśleć nad jakąś śmieszną wlepą zamiast tej
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 120 gości