1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Nie akurat jechałem małym białym Mercedesem Vito . Ogólnie od razu Żółte Premium zwróciło moją uwagę ,mam nadzieje ze jeszcze będzie okazja do spotkania Pozdrawiam
_________________ EKIPA TYSIĄCA I JEDNEJ TARCZY :)
Potrzebuję informacji na temat tego błędu prawdopodobnie padła sprężarka nie nadąża nabijać jadę już na bazę i wyświetlił się wyżej pokazany błąd, średnio wiem co oznacza.
_________________ GG 4476957
Żyj długo, intensywnie i wiecznie podążaj za własnym sercem !
Witam problemy z osuszaczem trwają nadal na komputerze wyświetlają się takie błędy których nie mogę rozszyfrować:
MID 185 PSID 19
MID 185 PSID 20
MID 185 PSID 21
MID 185 PSID 22
Na początku objawy były takie że sprężarka nie dawała rady z pompowaniem powietrza, po rozkręceniu filtra osuszacza okazało się że jes tam mnóstwo wody, po wyczyszczeniu zakręceniu nowego filtra wszystko wróciło prawie do normy tzn, kiedyś nabijała powietrza do okolic 12 i przy normalnej jeździe z delikatnym hamowaniem nic się nie działo wskaźnik stał a teraz bije normalnie spuszcza ale nabija do następnej kreski po 12 i po chwili spada do kreski poniżej 12 (ciśnienie faluje delikatnie) i przy takiej samej jeździe powietrze spada znacznie szybciej. Nie ma więcej objawów, po rozkręceniu nowego filtra jest tan zaledwie kilka kropli wody więc raczej wszystko w normie, (woda oczywiście zbiera się w pierścieniu osuszacza). Bardzo proszę o jakieś wskazówki.
_________________ GG 4476957
Żyj długo, intensywnie i wiecznie podążaj za własnym sercem !
lub jest problem elektryczny w instalacji samochodu.
_________________ TIR-SERWIS SOCHACZEW
Naprawa samochodów ciężarowych wszystkich marek Masz problem Renault lub Volvem z którym nie radzi sobie ASO. Zapraszam!! Mobilny serwis w całej UE|Serwis ADBLUE NAPRAWY POWYPADKOWE, PROSTOWANIE RAM!! tel:+48 731-542-832/+48 664-622-456https://www.facebook.com/LKWSERWIS
_________________ TIR-SERWIS SOCHACZEW
Naprawa samochodów ciężarowych wszystkich marek Masz problem Renault lub Volvem z którym nie radzi sobie ASO. Zapraszam!! Mobilny serwis w całej UE|Serwis ADBLUE NAPRAWY POWYPADKOWE, PROSTOWANIE RAM!! tel:+48 731-542-832/+48 664-622-456https://www.facebook.com/LKWSERWIS
A ja w zeszlym tygodniu widzialem "blondyne" na bazie, przejezdzalem przez Pilawe wracajac z Kosmina ale brama byla pozamykana i ruchu zadnego tam nie widzialem
Witam! Jaki jest orientacyjny koszt wymiany zaworu AMP i koszt filtra osuszacza powietrza?
Dziś wyskoczył błąd "reduced g/b function" na forach piszą że to może być zapchany tłumik osuszacza powietrza. Z góry przepraszam za offtopic ale jestem nowy na forum i świeżak w temacie Premium. Pozdrawiam!
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 110 gości