Siema
Cytuj:
Mijał ja się dzisiaj z zielona Scanią, leciała tą wojewódzką z Bydgoszczy na Bożenkowo
By się zgadzało
Co drugi dzień któryś z nas ładuję w koronowie
Pozdro
Cytuj:
Daker szkoda takiego startu nowego nabytku,ale jeszcze napewno ją ''dopieścisz'' i będzie długo służyła.A tak na marginesie:żeby było więcej takich szefów,którzy są w stanie zaakceptować większe spalanie dla tak pięknej melodii dla uszu...
Co do startu to niestety wyszło jak wyszło...
najważniejsze że już wszystko wróciło do normy
Jaki ja tam szef ...
Pozatym plan jest taki że ja siadam na V-ke
Pozatym mam nadzieję że powyżej 33-34 mi nie będzie wychodziła ze spalaniem , bo jeśli tak to zaraz wróci tam skąd przyszła - allegro
Cytuj:
DAKER (zaznaczam, że poniższy post wyraża tylko moje subiektywne odczucia odnośnie wygląda Scanii, nie jest to żaden hejt tylko opinia.)
Naprawdę Ci zazdroszczę tej V8, tylko nie rozumiem dlaczego Ty masz takie zamiłowanie do tych ledowych WAŚ'owskich obrywek? One pasują na bok naczepy a nie na atrapę jeszcze zamontowane pod kątem. DO tego te chlapacze pod zderzakiem... No i wisienka na torcie figurki MICHELIN
Bez 4 okrągłych halogenów między nimi wyglądają jak doklejone tam, niepotrzebnie. Ten samochód był piękny w dniu zakupu, zajebiście pomalowana atrapa, wystarczyło pomalować tylko zderzak przedni a ukoronowaniem całości były by lusterka w kolor... Osobiście jestem na NIE jak mi się podobał ten samochód na pierwszym zdjęciu tak teraz nim rzygam.
Przepraszam za tak ostrą krytykę, rozumiem doskonale, że Tobie się tak podoba i to Twój styl, szanuje to.
Pozdrawiam
Nie będzie nl style ani żadnych superów na atrapie ... co do chlapaczy i ludzików to na każdej scani tak mam pozakładane i tak zostanie i jak kupię następne auto to będzie identycznie . Powtarzam jeszcze raz nie robię aut pod małolatów , którzy będą się podniecać jaki to nl style następny powstał ,tylko według siebie tak żeby mi się podobało i w miarę możliwości wyróżniało się na drodze . pozdro