Witam. Otóż głównie podróżowałem po Polsce, lecz teraz jade na Litwe i... jest problem. Słyszałem o tamtejszej inspekcji, a główna przyczyny mojej bolączki to, to że nie zakończałem czasu pracy. Da sie jakoś opisać wydruki ze wszystkich tych dni?
Daj sobie spokój jak masz wszystkie opisywać. Jak będą chcieli to i do tych wszystkich opisanych się przywalą. Poza tym te teksty o ich inspekcji są często grubo przesadzone, szczególnie przez zawodników, którzy czas pracy znają tylko z teorii.
Cytuj:
Witam. Otóż głównie podróżowałem po Polsce, lecz teraz jade na Litwe i... jest problem. Słyszałem o tamtejszej inspekcji, a główna przyczyny mojej bolączki to, to że nie zakończałem czasu pracy. Da sie jakoś opisać wydruki ze wszystkich tych dni?
A to oni już nie biorą w łapę ? Nie da się tego sensownie opisać, na art. 561 się nie powołasz.
_________________ Hello boss! Majkel... Uśmiech Paryża 420dci, Ferrari Stralis 450, Robur MP2 1841, JelczNL 106 460, Kania R 450, Kania NG R 450, Iveco Stralis MY16 480 ...
Z tego co ja się orientuję w pl nie ma obowiązku wpisywania kraju rozpoczęcia i zakończenia, więc skoro to nie obowiązuje to dlaczego kontrola z innego państwa miała by mieć z tym jakieś problemy ? Ja tego nie wpisuje, tylko prawda też jest taka że jeżdżę tylko po kraju.
_________________ GG 4476957
Żyj długo, intensywnie i wiecznie podążaj za własnym sercem !
A dlatego że w kraju w którym Cię kontrolują to jest wymagane. Najprostsza odpowiedź.
To trochę tak jak z zaświadczeniami o działalności. Nie jest wymagane, wystarczy wpis manualny i wydruk a we Francji jest zalecane i możesz mieć problem.
Byłem i szczęśliwie wróciłem już 3 raz. Co prawda zakończam dopiero od 2 tyg., ale zawsze coś. Gąsiory jeszcze mnie nie złapały, więc niech tak pozostanie dalej. Najgorsze jest to, że to cysterna, a jak wiadomo, ADR-ów każdy "nienawidzi".
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 34 gości