Cytuj:
Jakis adres tego serwisu jezeli nie chcesz nazwy podawac??
chetnie poznam tych rzezbiarzy z okolicy albo i juz ich znam tylko nie kojarze teraz
Niestety nie pamietam nazwy tego serwisu.
Wiem jednak, ze sama sprezarke do regeneracji gosc zawozil do Swietochlowic, serwis Impex-Tech. Nie robil tego sam.
Cytuj:
Jak stałeś tam dwa dni podjechała do Ciebie jakaś Policja zapytac chociaz co się stało ?
Przez Wieszową w tygodniu tez jeżdżę często no ale nie w weekendy tak bym Cię zaraz wypatrzył
Nikt sie mna nawet nie zainteresowal, pomijajac ludzi oczekujacych na autobus.
Prosze bardzo ilu Was tam do towarzystwa, a ja stalem prawie 2 dni sam jak palec hehe.
Ostatnio trafil mi sie fajny kursik, bo do samego Cannes, gdzie zaladowalem lodke i ze wzgledu na zezwolenie i swieto we Francji spedzilem tam 3 dniowy weekend, sobota, niedziela i caly poniedzialek do polnocy.
A stalem w samej marinie jachtowej, wiec wszedzie mialem 2 minuty piechota, polecam! Az sie nie chcialo wracac do naszego chlodu.
W tamta strone zaladowalem 2 kontenery do hakowcow, ale jako, ze transport to biznes, kontenery zaladowalem jeszcze w innym miejscu paletami haha. Tutaj na rozladunku kontenerow w okolicach Annecy.
A pozniej udalem sie w strone Cannes na pusto, landowkami. Widoczki niczego sobie, a serpentyny i gorskie miasteczka czym blizej Cannes, tym urokliwsze i jak czas nie nagli, polecam.
Lodeczke zaladowalem w 30min i zaczalem "balowac" caly weekend.
Odnosnie balowania, w zeszlym tygodniu trafil mi sie do przewiezienia caly bar. Byly nawet nalewaki do piwa, niestety bez samego piwa.