1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
GG: 0
Z odstępem między kabiną to jest rożnie bo to zależy od rozstawu osi - ja w swoim 3 osiowcu mam rozstaw skrajnych osi 395cm ... czyli ciut więcej jak zwykły ciągnik i przy naczepie 13,6 muszę mieć siodło po między osiami na środku a nawet ku tyłowi (też mam jeżdżące siodło), bo jeszcze zbiornik hydrauliki za kabiną jest.
Kurcze, nawet nie zwróciłem uwagi, że masz aż 4 wydechy
Melodia dla uszu- słuchasz w ogóle radia?
Dziękuję za film, z chęcią obejrzę kolejny w tej tematyce
Pozdrawiam!
Czasami słucham ale cicho
Jak będzie kiedyś więcej czasu i uda mi się jechać z kolega który to kręcił to będą jeszcze jakieś ciekawe filmiki mam nadzieję
Płynelismy razem w środe 02.09 o 23:00 Skanią do Szwecji. Chciałem zagadać gdzieś w tej promowej messie, ale nie wiedziałem jak wygladasz a po zjezdzie z promu juz cie nie widzialem.
Ja miałem rozładunek w Tomelily 20 km od Ystad to gdzies przed 8 juz bylem w porcie ale koło Wagi nie przejezdzalem bo stalem na poczatku terminala. No nic do następnego!
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 143 gości