1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Witam mam przyjemność przedstawić kolejnego dafika firmie tylko tym razem 510
I mam takie pytanie gdzie można dorwać uszy tylko żeby z jednej strony była barwa czerwona a z drugiej biała? DSC_0588 by marekronxion, on Flickr
Musze przyznac ze calkiem schludnie wyglada w takiej konfiguracji, wpadl mi w oko . Uszy z bialym kolorem malo popularne, cos tam widzialem na fsb shop ale to tez wszystko z usa sprowadzane w dodatku zarowkowe.
Samochód: MAN TGA/Opel Vectra B
Dziś o 16 widziany w Piasecznie DAF z pomarańczowym akcentem. I dalej ciągasz tą chłodnie czy jechaliście na 2 auta? Bo stało za Tobą jakieś 3 osobówki bodajże VOLVO z taką samą albo podobną naczepą
Hejka kilka świeżyk fotek 510tki Mam pytanie gdzie dorwę eco-skórę najlepiej brązową?
Jeśli kręcisz się przy granicy to widziałem na Olszynie albo gdzieś w okolicach Zgorzelca. Nie wiem czy na Świecku też nie mają. Ja swoją kupowałem w Kajewie k. Krośniewic też mieli brązową
Szybko, Sprawnie, wysyłka cały kraj za pobraniem, ege szege, szmery bajery.
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Yo. z DAF-em pod beczką mijałem się wczoraj na wysokości Chemnitz. Cisnął w stronę Erfurtu. Leciałem na 2 auta z innym kierowcą i siedziałem na innym kanale. Skromnie ale z gustem oświetlenie. Ciekawy dobór kolorystyki. Pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 19 gości