1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Witam! Chciałem pokazać wam sprinterka którego kupiłem z moją dziewczyną dwa miesiące temu z Holandii . Autem jeździmy dla firmy K-EX oddział Szczecin i jest to pierwsze auto w naszej firmie.
Marka:Mercedes-Benz
Model: Sprinter 515
Rok produkcji: 2009
Przebieg: 216000
Wyposażenie:klima,skrzynia automat, el.lusterka,podgrzewane lusterka,radio cd,
Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: Kontener+Winda firmy DHOLANDIA
Obsługiwane kierunki: Woj.Zachodniopomorskie
Parę fotek naszego autka .Które na chwile obecną wygląda tak
_________________ "Jak magnes wciąż przyciągasz mnie
Czy tego znowu chcę czy nie
Gdzieś magnes skryty w sobie masz
Kolejny raz połączy nas.." Reni Jusis
Ja to Cię chyba widziałem gdzieś w okolicach Krotoszyna lub Milicza ostatnio...
Nie możliwe . Ja latam głownie Szczecin-Świnoujscie(w tym wszytko po drodze Wolin., Kamień Pom,Dziwnów,Dziwnówek,Miedzyzdroje ) i tak codziennie ta sama trasa.
Zapomniałem o Tobie, miałem się odezwać w temacie - zbiliśmy piątkę w nocy w sobotę na niedzielę na Master Traku, zaraz przed tą ulewą. Byłem z tym łysym obrzynem - klimkiem. Do samochodu na parking wróciliśmy bez suchej nitki w ubraniach Pozdro!
_________________ Dokładnie kolego, tak jak mówisz!
Zapomniałem o Tobie, miałem się odezwać w temacie - zbiliśmy piątkę w nocy w sobotę na niedzielę na Master Traku, zaraz przed tą ulewą. Byłem z tym łysym obrzynem - klimkiem. Do samochodu na parking wróciliśmy bez suchej nitki w ubraniach Pozdro!
Co do zlotu to ja Cię zaczepiłem koło 22 jak jechałeś obok tego pierwszego parkingu przed MT
_________________ "Pasja rodzi profesjonalizm, profesjonalizm daje jakość, a jakość to luksus w życiu." ~ Jacek Walkiewicz
"Wyobraźcie sobie jajecznicę na boczku. W przypadku jajecznicy na boczku kura była zaangażowana, a świnia się poświęciła."
~ Jacek Walkiewicz
a wiem wiem pamiętam. A co do kołpaków to rzecz gustu Z pewnoscia jak zarobie troche siana kupie sobie ladniejsze narazie trzeba zarabiac na lising itp .
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 47 gości