Posiadam cb radio stabo 3003e. Używałem anteny sirio ml 145, ale z względu na zamianę samochodu, chciałbym coś mniejszego aby zmieściło się do bagażnika e46 sedam.
Posiadam cb radio stabo 3003e. Używałem anteny sirio ml 145, ale z względu na zamianę samochodu, chciałbym coś mniejszego aby zmieściło się do bagażnika e46 sedam.
Polecam tą antenkę co kolega wyżej napisał. Też ją mam i jestem z niej zadowolony bardzo.
_________________ Tworzenie stron www.bestnetsolution.pl to czynność, za którą obecnie może zabrać się praktycznie każdy. Warto jednak mieć świadomość, że taka witryna nie będzie się niczym wyróżniać i niekoniecznie jej działanie będzie płynne.
Koledzy dziękuje za pomoc, ale przeanalizowałem sytuację i zostanę, przy sprawdzonej antenie, bo bez problemu się zmieści w bagażniku Czyli sirio ml 145
Koledzy dziękuje za pomoc, ale przeanalizowałem sytuację i zostanę, przy sprawdzonej antenie, bo bez problemu się zmieści w bagażniku Czyli sirio ml 145
ja nawet gdybym miał ją naginać z powodu małego bagażnika to bym nie zamienił na inną
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 14 gości