Szukam jakiegoś dostawczaka, najlepszy byłby Sprinter lub LT'ek. Musi być zarejestrowany na 5-6 osób no i przydałby z jakimś wyższym wyposażeniem (o klimie nie marzę, ale elektryka by się przydała ), czyli nie typowy golas Najlepiej średniak (L2H1), max nie jest mi potrzebny
Witam, mam do sprzedania Mercedesa 208D 165tkm udokumentowane, drugi wlasciciel(pierwszy w kraju). Byla to oryginalna skrzynia przerobiona 2 lata temu na wywrotke, nowy osprzet wywrotu (jesli nie potrzebny, chetnie go zabiore i zmienimy cene). Samochod w dobrym stanie,zarejstrowany na7 osob. Jesli ma Pan pojecie na temat samochodow, to wie Pan jaki jest mercedes z tych lat, bezawaryjny.
No to zróbmy tak - zrezygnujmy z części wymagań. Może to być każdy samochód z rynku wtórnego, zejdźmy do rocznika 98 - teraz udałoby się coś znaleźć ?
Już nie chodzi mi o typowe ogłoszenia - chciałbym się rozeznać które auto najlepiej wybrać (które będzie najbardziej wytrzymałe)
Nie, napisałem: (o klimie nie marzę, ale elektryka by się przydała )
Chodziło mi o to, że nie wiem czy w tych pieniądzach bym dostał coś z klimą, więc chociaż elektryka by się przydała. Tylko w tym kontekście to napisałem
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 24 gości