Cytuj:
Cytuj:
Euro 4 z EGR na cyfrowym tacho? Znajomy ostatnio kupił za 55kpln- kabina LXL, z nieco większym przebiegiem- auto absolutnie "do jazdy", w dobrym stanie.
900tyś skręcone z 1200000
"do jazdy" - jest 99% aut z otomoto - ale jeździć chiałbym z nich pewnie jakimiś 30%. Takiego auta na międzynarodówkę nikt nie kupi, a na lokalny transport,czy krajowy - jak dla mnie liczy się stan,przebieg - rocznik,norma euro to nie istotne sprawy. Ze zdjęć schludny,oryginalny wóz - mało takich naszych drogach w ruchu krajowym - wystarczy przejść się po firmowych parkingach i popatrzeć na zajebiste scanie 10 letnie z 2 mln km i 8 warstwami farby które z 50metrów (i zdjęć) zachwycają a z bliska odpychają jak nie powiem co
Co do znajomego to akurat nie cytuję ogłoszenia, ale naszego wspólnego mechanika, którego śmiało mogę nazwać Fachowcem (duże "F" na przodzie nie jest przypadkiem).
Co do reszty to jak najbardziej się z Tobą zgadzam, ALE oprócz tego jest też coś takiego jak obiegowa opinia o danym modelu, silniku, itd. i to właśnie często ta mała rzecz ma bardzo duży wpływ na podaż, a co za tym idzie - cenę rynkową. Ale odbiegamy trochę od tematu
Tak z ciekawości - Jabson, jest zainteresowanie? Bo moją R'kę sprzedawałem dobre 4 miechy...