1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Mijałem Cie ze dwa razy jakiś tydzień temu lub dwa na 12tce w stronę ringu cisłeś, na telefonie wisiałeś. Wy dużo na Nagla do Berlina jeździcie chyba na Wustermark bo często was tam widać
_________________ "Jak magnes wciąż przyciągasz mnie
Czy tego znowu chcę czy nie
Gdzieś magnes skryty w sobie masz
Kolejny raz połączy nas.." Reni Jusis
Ładny projekt się szykuje. Plastiki z boku kabiny będziesz dawał w kolor? Na pewno by to elegancko się prezentowało. Nie przeszkadza Ci nocą umiejscowienie uszów?
W sobite tak musE podjechac 18 km !!! Hee podstawic naczepe teraz z przodu bok potem bo wiadome nie wszystko na raz auto tez musi jechac w trase zarabiac
Tak patrzę i patrzę i utwierdzam się w przekonaniu, że nowy Actros to jednak piękne auto
Co do Dafa to czekam na dalsze prace, póki co dobór kolorów wydaje się być trochę mdly... Mógłby to być jakiś ciemniejszy odcień, bliżej grafitu może.
Nadkola też idą w kolor?
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 19 gości