Regulamin forum

Zasady publikowania pojazdów:

1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX).
2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy.
3. Opisujemy pojazd według wzoru:
Marka: -
Model: -
Rok produkcji: -
Przebieg: -
Wyposażenie: -
Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: -
Obsługiwane kierunki: -
4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe.
5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu.
6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.

Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 16 lip 2015, 21:21
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Scania

Mijane było wczoraj na A2. No wygląda, wygląda ta Twoja paryżanka - tylko pytanie - kiedy grill będzie czarny? :wink:

Post Wysłano: 16 lip 2015, 21:26
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Mijane było wczoraj na A2. No wygląda, wygląda ta Twoja paryżanka - tylko pytanie - kiedy grill będzie czarny? :wink:
Dzięki dzięki! Miło było usłyszeć ;) trochę zamyślony jechałem i jak usłyszałem Jason to mnie aż poderwało. Grill się szykuje do malowania tylko nie wiem skąd Ty o tym wiesz ha ha ;) Jak zjadę a mój lakiernik będzie miał wenę bo mam kilka rzeczy do prysniecia j zrobię to za jednym zamachem

Post Wysłano: 16 lip 2015, 21:38
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Cytuj:
Dzięki dzięki! Miło było usłyszeć ;) trochę zamyślony jechałem i jak usłyszałem Jason to mnie aż poderwało. Grill się szykuje do malowania tylko nie wiem skąd Ty o tym wiesz ha ha ;) Jak zjadę a mój lakiernik będzie miał wenę bo mam kilka rzeczy do prysniecia j zrobię to za jednym zamachem
Był ze mną w podwójnej pewien wizjoner tuningu - i widzisz, przepowiedział, zaprawdę wizjoner :mrgreen:
W takim razie czekamy na efekt końcowy :wink:

Post Wysłano: 16 lip 2015, 21:41
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Renault Premium / Range T

Wróżbita Marcin :mrgreen:
Od razu świnkę wypatrzyłem, wyróżniała się z tłumu, lubię ją! :]

Tiry na tory, pociągi na drogi, tory na traktory, traktory do obory.

Post Wysłano: 16 lip 2015, 21:50
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
wypatrzyłem, wyróżniała się z tłumu...
Jak Lech Roch Skorpian Pawlak jadący na rowerze samochodem? :lol: Sorry Jabson za OT, z pewnych względów musiałem :wink:

Post Wysłano: 16 lip 2015, 21:53
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Dokładnie tak. A z kranu leciał dżony wolker :lol:

Post Wysłano: 16 lip 2015, 22:13
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Cytuj:
wypatrzyłem, wyróżniała się z tłumu...
Jak Lech Roch Skorpian Pawlak jadący na rowerze samochodem? :lol: Sorry Jabson za OT, z pewnych względów musiałem :wink:
Luzik. Proszę tylko o wyjaśnienie o jaką świnkę chodziło? Hahaha

Post Wysłano: 16 lip 2015, 22:53
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

tą wiśniową, na szerokim laczu :mrgreen:

Post Wysłano: 26 lip 2015, 14:02

Użytkownik

Użytkownik

Przeglądając allegro wiedziałem ze kojarzę to auto :D

http://allegro.pl/man-tga-18-440-lx-hyd ... 93811.html

Post Wysłano: 26 lip 2015, 19:32
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:

Wyceniony solidnie- chyba "najdroższy taki na Allegro" :wink: :wink:

Post Wysłano: 27 lip 2015, 0:46
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 0

Cytuj:
Cytuj:

Ja tam Many z takim przebiegiem ponad 100tyś widzę, także do najdroższych mu daleko :)

Post Wysłano: 27 lip 2015, 1:53

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: VOLVO FH500 EEV

Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:

Ja tam Many z takim przebiegiem ponad 100tyś widzę, także do najdroższych mu daleko :)
Jeżeli samochód ten był serwisowany na częściach "z wysokiej półki cenowej" (nowy właściciel nim trochę pojeździ) i faktycznie wszystko było i jest robione na czas, to cena nie jest aż tak wygórowana. To co dobre, musi kosztować. :)

Post Wysłano: 27 lip 2015, 4:00
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Cytuj:
Jeżeli samochód ten był serwisowany na częściach "z wysokiej półki cenowej" (nowy właściciel nim trochę pojeździ) i faktycznie wszystko było i jest robione na czas, to cena nie jest aż tak wygórowana. To co dobre, musi kosztować. :)
Euro 4 z EGR na cyfrowym tacho? Znajomy ostatnio kupił za 55kpln- kabina LXL, z nieco większym przebiegiem- auto absolutnie "do jazdy", w dobrym stanie.
Poza tym sam niedawno sprzedawalem R-ke w podobnej konfiguracji, więc wiem, że to produkty, które obecnie długo szukają nowych właścicieli... Niezależnie od tego "na jakich częściach są serwisowane" :wink:

A autorowi tematu życzę oczywiście szybkiej sprzedaży i klienta, który nie będzie się targowal :wink:

Post Wysłano: 28 lip 2015, 23:04
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 0

Cytuj:

Euro 4 z EGR na cyfrowym tacho? Znajomy ostatnio kupił za 55kpln- kabina LXL, z nieco większym przebiegiem- auto absolutnie "do jazdy", w dobrym stanie.
900tyś skręcone z 1200000 :) "do jazdy" - jest 99% aut z otomoto - ale jeździć chiałbym z nich pewnie jakimiś 30%. Takiego auta na międzynarodówkę nikt nie kupi, a na lokalny transport,czy krajowy - jak dla mnie liczy się stan,przebieg - rocznik,norma euro to nie istotne sprawy. Ze zdjęć schludny,oryginalny wóz - mało takich naszych drogach w ruchu krajowym - wystarczy przejść się po firmowych parkingach i popatrzeć na zajebiste scanie 10 letnie z 2 mln km i 8 warstwami farby które z 50metrów (i zdjęć) zachwycają a z bliska odpychają jak nie powiem co :)

Post Wysłano: 28 lip 2015, 23:16
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Cytuj:

900tyś skręcone z 1200000 :) "do jazdy" - jest 99% aut z otomoto - ale jeździć chiałbym z nich pewnie jakimiś 30%. Takiego auta na międzynarodówkę nikt nie kupi, a na lokalny transport,czy krajowy - jak dla mnie liczy się stan,przebieg - rocznik,norma euro to nie istotne sprawy. Ze zdjęć schludny,oryginalny wóz - mało takich naszych drogach w ruchu krajowym - wystarczy przejść się po firmowych parkingach i popatrzeć na zajebiste scanie 10 letnie z 2 mln km i 8 warstwami farby które z 50metrów (i zdjęć) zachwycają a z bliska odpychają jak nie powiem co :)
Co do znajomego to akurat nie cytuję ogłoszenia, ale naszego wspólnego mechanika, którego śmiało mogę nazwać Fachowcem (duże "F" na przodzie nie jest przypadkiem).

Co do reszty to jak najbardziej się z Tobą zgadzam, ALE oprócz tego jest też coś takiego jak obiegowa opinia o danym modelu, silniku, itd. i to właśnie często ta mała rzecz ma bardzo duży wpływ na podaż, a co za tym idzie - cenę rynkową. Ale odbiegamy trochę od tematu :wink:

Tak z ciekawości - Jabson, jest zainteresowanie? Bo moją R'kę sprzedawałem dobre 4 miechy...

Post Wysłano: 02 sie 2015, 13:44
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Scania 94 260

No i w końcu Panie kolego udało się wymienić spojrzenia,a to już coś :lol: To ja w tym tygodniu,w poniedziałek mrugałem i machałem przy przejeździe we Franklinowie :wink: Do następnego ! :wink:

Post Wysłano: 02 sie 2015, 14:07
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
No i w końcu Panie kolego udało się wymienić spojrzenia,a to już coś :lol: To ja w tym tygodniu,w poniedziałek mrugałem i machałem przy przejeździe we Franklinowie :wink: Do następnego ! :wink:
Toć Ja od razu wiedział, że to musiałeś być Ty ;) jechałem od Sobczyka bo mi plandekę kleili. Tanio i dobrze. Miło było spotkać i myślę, że następnym razem to już na kawę ;)

Post Wysłano: 02 sie 2015, 14:38
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Osobowy 😅

Cytuj:
Dominik to jest to sławne machanie i mruganie co mi w piątek wieczorem opowiadałeś w Koźminie Wlkp? Jeśli to tak wyglądało jak pokazywałeś to przypadkowi ludzie humor sobie poprawili :D

Post Wysłano: 02 sie 2015, 16:42
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Cytuj:
Dominik to jest to sławne machanie i mruganie co mi w piątek wieczorem opowiadałeś w Koźminie Wlkp? Jeśli to tak wyglądało jak pokazywałeś to przypadkowi ludzie humor sobie poprawili :D
Mam wrodzony talent do opowiadania więc pewnie coś dodałem, ale fakt nie dało się przegapić ;)
Z Tobą tez fajnie było się spotkać. Chłopaki z placu pytali co ja za dziewczynę sprowadzilem hahaha

Post Wysłano: 02 sie 2015, 16:49
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1351870
Samochód: FH460 Globetrotter

Mijalismy się w poniedziałek 20.07 na A4 koło Wrocławia, dzieki za pogadanke. Ladnie sie paryżanka prezentuje, z daleka zauwazylem.