Cytuj:
Odnosnie tych wszystkich ironicznych postow w kazdym temacie, powiem tyle. Swiat jest piekny, torche luzu i dystansu. A poza tym... Nim ocenisz kogos, ocen sam siebie.
Ja okleje sobie odblaskami cale auto i napisze, ze to styl holenderski. Mozna sie z tym nie zgadzac, ale czy nie mozna byc czlowiekiem i napisac cos milego, lub przynajmniej przemilczec i nie pisac nic? Hipokryzja sie przelewa wiadrami w niektorych tematach. Ale tak juz mamy, najlepszym przykladem jest polityka.
Madrych glow nie brakuje, zgnoic kazdy potrafi, ale usmiechnac sie jest ciezko.
Wiem, ze tutaj nikt nie napisal nic szczegolnie zlego, ale dotyczy to ogolu, akurat pech chcial ze przy tych postach zechcialo mi sie cos naskrobac.
W sumie jakies 10 lat temu, wszyscy krzyczeli na mojego ojca "czówrkę" że wiocha, mało tego w 2009 r, pierwsze FH16 upodobnione do holendra - też wiocha, potem drugie FH16, pomijam fakt ze 660, ale było że festyn, teraz czasem na tapetę rzuci temat DAFa/ów z tzw. syndromem tri-halogenium i też bywało śmiesznie. Czasem się z tego śmieje, każdy sprytny się domyśli aluzji...
Marcinie, od samego początku dbasz o to Volvo i zdaje się że jak na taki okres użytkowania w warunkach skandynawskich auto nie wykazuje większych śladów tych ów trudnych warunków.