Cytuj:
Isover w Gliwicach świetna firma. Nie dość że pauza prawie wychodzi na parkingu i załadunek bokiem, ale dwa kliny obowiązkowo metalowe pod przednie koło I najważniejsza rzecz bez której nie wjedzie się na zakład to kamizelka koniecznie w kolorze chyba pomarańczowym jak dobrze pamiętam Widać, że w tym zakładzie BHPowcy muszą się wykazać
Pomarańczowa, a jak się nie ma to dają swoją na wjazd. Raz nawet nowe kliny dostałem
Co do BHPowców to ładowałem w Gliwicach z Meiko do firmy BASF w Środzie Śląskiej. Miałem paleciak na naczepie i jak cofnąłem pod rękaw to żeby wyciągnąć paleciaka musiałem zalożyć kask, buty, długie spodnie, kamizelkę, okulary i koszulę z długim rękawem
Cytuj:
Nie miałem osobiście okazji tam być i z tego co piszecie, nie chce już wjeżdzać na tą firmę
Tam fajnie jest
Na wyjazd z parkingu dają 3 minuty, gdzie po 4-5 h stania brakuje już powietrza, parking jest zabity ciężarówkami i przysyłają smsa Wjazd Isover godz 15:33 o 15:30
Jak byłem za drugim razem, stał ze mną kierowca, który chyba jeździł na stałe w Isoverze i mówi, że już 2 dzień czeka. Kierowca dużych rozmiarów, to lubi dobrze zjeść. Jak dostał smsa, że wjazd za 3 minuty to odpisał, że teraz ma lunch i proszę później
wjechał 12 godzin później